Masini ieftine de la producatorii locali - Iata ofertele Dacia si Ford (Galerie foto)

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 07:30
9902 citiri
Masini ieftine de la producatorii locali - Iata ofertele Dacia si Ford (Galerie foto)

Cei doi producatori auto locali, Dacia si Ford, se bat in oferte pe piata din Romania, in aceasta perioada.

Ziare.com a alcatuit o lista cu cele mai noi promotii ale celor mai importanti jucatori din piata locala, avand in vedere ca peste 90% dintre autovehiculele vandute in 2012, adica 296.000, au fost scoase de Dacia, iar Ford, care a demarat productia in vara lui 2012, a reusit sa comercializeze, pana la sfarsitul anului, 30.600 de unitati.

Promotiile Ford

Noul Ford Fiesta Trend in 3 usi costa 11.000 euro. Masina este echipata cu un motor de 1,2 litri, ce dezvolta 60 cai-putere, are un consum mixt de 5,2 litri la 100 km si emisii CO2 de 120 g/km.

Printre dotarile incluse amintim aer conditionat manual, radio CD cu MP3 si comenzi pe volan, Bluetooth cu comanda vocala, faruri de ceata si covorase fata/spate velurate.

De asemenea, beneficiezi, fara niciun cost suplimentar, de 5 ani de garantie si 5 ani de intretinere gratuita.

Noul Ford B-Max Trend, produs in Romania, are motorul economic 1.0 L EcoBoost, care dezvolta 100 de CP si ofera un consum cu 20% mai mic decat alte motoare similare. Pilonii laterali sunt integrati in usi, iar masina a primit nota maxima la testele de siguranta.

El vine cu numeroase dotari. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activand automat franele in locul soferului, la nevoie. In plus, cu Ford SYNC iti controlezi muzica si telefonul prin simple comenzi vocale, iar sistemul poate chiar sa-ti citeasca mesajele prin boxele masinii.

Producatorul il vinde la 13.850 de euro cu TVA inclus, prin leasing, pentru o perioada de 60 de luni, cu avans de 3.000 euro, valoare reziduala 1%, dobanda 8,9% si DAE 10,64%.

Pentru aceeasi oferta de leasing poti opta si pentru Focus Trend cu motor pe benzina de 1.0 L Ecoboost ce dezvolta 100 CP, la pretul de 14.500 de euro cu TVA inclus. Masina produce emisii de CO2 de 109 - 139 g/km.

La oferta este si noul Ford Kuga Trend, echipat cu motorul pe benzina EcoBoost de 1,6 litri si 150 CP, la 21.950 euro cu pachetul Edition inclus, care contine sistem de climatizare automata, cu zona dubla de control, radio CD cu MP3, touchscreen de 3,5 inch, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, conectivitate Bluetooth si comanda vocala. Emisiile de CO2 sunt de 154 g/km, iar consumul de carburant este de 6,6 litri/100 km.

Ofertele Dacia

Noul Logan de la Dacia se vinde de la 6.690 de euro cu TVA. Masina are echipamente de asistenta precum Media Nav, dar si un limitator de viteza. In plus, portbagajul este destul de incapator, volumul fiind de pana la 510 dm3.

Exista trei versiuni disponibile. Cea de baza, Acces, are putine dotari, printre care enumeram directia asistata, ABS, repartitor electronic de franare si airbag-uri, iar pretul este de 6.690 de euro cu TVA, pentru un motor de 1,2 litri si 75 CP.

Versiunea Ambiance pe benzina, cu motor de 1,2 litri si 75 CP costa 7.600 de euro, insa are cateva dotari suplimentare, cum ar fi radio CD, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie si geamuri electrice fata.

Logan Laureate are oglinzi retrovizoare exterioare cu reglaj electric si degivrante in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, aer conditionat si computer de bord. Varianta cu motor diesel de 1,5 litri si 75 CP costa 10.600 de euro.

Noul Sandero Ambiance in cinci usi costa 7.900 de euro, cu TVA, varianta cu motor de 1,2 litri si 75 CP pe benzina, cu o capacitate cilindrica de 1.149 cm3. Aceasta are emisii de CO2 de 137 g/km si un consum de 7,7 litri/km. Exista si o versiune de baza, care costa 6.990 de euro, dar si una de top, care costa peste 10.000 de euro.

SUV-ul Dacia Duster vine cu o reducere de 500 de euro, insa doar pentru versiunea Laureate, pentru care primesti aer conditionat, ABS si AFU, directie asistata, airbag sofer si pasager, radio CD MP3 player cu satelit de comanda pe volan, priza Jack si Bluetooth. Varianta cu motor diesel 1,5 dCi de 90 CP costa 13.550 de euro, in timp ce varianta cu toate dotarile ajunge si la 17.600 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#promotii masini Dacia, #promotii masini Ford, #oferte masini Dacia, #oferte masini Ford, #oferte Dacia, #oferte Ford , #oferte