Vrei masina de Craciun? Iata cele mai bune oferte

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 07:24
9377 citiri
Vrei masina de Craciun? Iata cele mai bune oferte
Foto: Arhiva

Sezonul reducerilor pentru Sarbatorile de iarna nu a fost ignorat nici de dealerii auto, iar, daca va doriti o masina noua de Craciun, acum ar putea fi momentul perfect sa o achizitionati.

Pe langa preturile promotionale, sunt oferite si bonusuri, cum ar fi anvelope de iarna gratuit sau metode de finantare avantajoase.

Dacia ofera modelul Duster Laureate impreuna cu Pachetul Look, in mod gratuit. Astfel, va puteti accesoriza masina cu oglinzi retrovizoare exterioare, bare de pavilion longitudinale si scut de protectie fata si spate cu aspect crom satinat, precum si protectie praguri similare. Sunt incluse si jante de aluminiu de 16 inch, geamuri la usile din spate, geamuri custode si luneta cu tenta fumurie.

In plus, compania ofera finantare cu dobanda de la 0% si 4 ani garantie sau 100.000 de kilometri.

De asemenea, pentru modelul Dacia Duster 4X4, pretul este de 10.500 de euro cu TVA, masina fiind echipata cu motor de 1,6 litri si 105 CP, airbag-uri frontale, directie asistata, ABS cu EBV si AFU.

In cazul modelului Sandero Go pretul scade la 4.600 de euro cu TVA, masina avand motorizare de 1,2 litri si 75 CP, Euro 5. In acelasi timp, Sandero Stepway costa 6.250 de euro, cu motor de 1,6 si 85 CP, ABS si directie asistata, bare de pavilion longitudinale, bare de protectie fata si spate gri inchis si la culoarea caroseriei, ornamente sport bare de protectie cu aspect crom satinat, vopsea metalizata si tapiterie "Stepway".

Volkswagen ofera modelul Polo Attractive la pretul de 8.451 de euro cu TVA inclus, pentru motorizarea de 1,2 litri si 60 CP. Masina este dotata cu aer conditionat, sistem electronic de mentinere a stabilitatii (EPS), inclusiv ABS si ASR, asistent urcare rampa, airbag frontal pentru sofer si pasager, precum si airbag lateral fata pentru cap si torace, lumini de drum permanente cu intensitate scazuta, inchidere centralizata si geamuri electrice fata.

Este inclus si radio CD cu 4 boxe, dar si servodirectie electro-hidraulica reglabila in functie de viteza, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite. Compania ofera si un bonus de 400 de euro.

Pentru Golf, se ofera un bonus de 500 de euro, pretul fiind de 11.908 euro cu TVA inclus, la motorizarea 1,2 TSI/85 CP. Pe langa clasicele ABS, EDS si ASR, in acest pret intra si airbag frontal sofer si pasager, cu posibilitatea dezactivarii, airbag cortina fata si spate, inclusiv airbaguri laterale fata, precum si airbag genunchi pe partea soferului.

Masina este dotata si cu un computer de bord, inchidere centralizata cu telecomanda, radio CD cu functie mp3 si 8 boxe, dar si pachetul Secure, ce include cotiera fata si faruri de ceata cu lumina statica de virare, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite separat si carcasa oglinzi exterioare.

Opel Corsa vine la un pret de 7.660 de euro cu TVA, compania oferind posibilitatea platii prin rate fixe in lei. Pentru obtinerea finantarii in rata, nu veti plati comision de analiza, iar DAE incepe la 8,8 la suta.

Printre dotari se numara atentionarea inteligenta privind purtarea centurii de siguranta, coloana de directie telescopica cu reglare in inaltime, iluminare "door-to-door", lumini de frana adaptive, avertizare pentru depasirea vitezi legale si geamuri cu tenta.

Pretul modelului Astra Classic III, cu motor 1,6 euro 5, incepe la 9.850 de euro cu TVA, iar conditiile de plata sunt similare celor de mai sus. Masina are si dotari de lux, cum ar fi proiectoare ceata si volan imbracat in piele.

Ofertele last minute de la Toyota, alaturi de programul Rabla, au coborat pretul unei masini Aygo de 69 CP la 5.904 euro. La acest pret aveti la dispozitie doar varianta pe culoare alba, cu vopsea metalizata.

Daca doriti o masina pe negru sau argintiu metalizat, aveti la dispozitie modelul Corolla la 1,6 litri si 132 CP, la pretul de 11.661 euro.

Pentru aniversarea a 100 de ani a companiei, Chevrolet are oferte speciale. De exemplu, modelul Aveo are un pret incepand la 6.930 euro plus TVA, pentru o echipare standard ce include 6 airbaguri, ABS, servodirectie, geamuri electrice fata, scaun sofer si volan reglabile, bancheta rabatabila in spate si inchidere centralizata cu telecomanda.

Spark vine la un pret de numai 4.648 de euro cu TVA, avand tot sase airbaguri, imobilizator si doua boxe. Pentru ambele modele, pana la 31 decembrie, primiti fie cinci plinuri de carburant sau anvelope de iarna cadou, prin Chevrolet Credit, oferit de BRD Finance IFN.

Pana pe 23 decembrie puteti achizitiona un Ford Fiesta Trend, la pretul special de 7.600 de euro cu TVA. Masini dispune de mai tehnologii speciale, cum ar fi Keyless entry, care detecteaza cheia unica si deschide masina cand te apropii, comenzi vocale pentru radio CD si aer conditionat, avand si conectivitate USB si pentru iPod si camera video pentru parcarea cu spatele.

Pana pe 12 decembrie, Ford Fusion are un pret de 6.590 de euro cu TVA. Modelul are mai multe dotari gen ABS, airbaguri frontale, radio CD, geamuri electrice fata si faruri de ceata. Potrivit producatorului, masina consuma numai 6,5 litri de combustibil la 100 km.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#oferte masini, #preturi masini, #preturi promotionale Dacia, #preturi Toyota , #oferte