Ziare.com

Compania cu cea mai mare productivitate din Romania are un singur angajat

Sambata, 28 Decembrie 2013, ora 21:02

   

Compania cu cea mai mare productivitate din Romania are un singur angajat
Compania cu cea mai mare productivitate din tara noastra este Renault Industrie Roumanie, care face parte din grupul Renault, de care apartine si Dacia.

Ea a avut o cifra de afaceri de peste 900 milioane de euro in anul 2011 si un singur angajat, care este Jean Detrun, directorul directiei logistice centrale a Dacia, conform Ziarul Financiar.

Compania face parte din Group Renault Romania, care a rulat anul trecut afaceri de 3,92 de miliarde de euro. Aceasta valoare nu include operatiunile din interiorul grupului.

Ea se ocupa de expedierea componentelor de vehicule catre uzine ale Aliantei Renault-Nissan in toata lumea.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Mai mult, Directia Logistica Centrala Dacia se mai ocupa si de a pastra o legatura intre Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Directia Comerciala.

Dacia a expediat prin intermediul firmei peste 6 milioane de metri cubi de piese.

Cele trei departamente din structura Directiei Logistice sunt: Departamentul Audit si Organizare Procese, Departamentul Transport Piese si Vehicule, International Logistic Network (ILN).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3668 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor