Ziare.com

Dacia, Renault, Hyundai si Chevrolet, cel mai bine cotate in programul Rabla

Marti, 10 Martie 2009, ora 15:50

   

Dacia, Renault, Hyundai si Chevrolet, cel mai bine cotate in programul Rabla
Dacia, Renault Romania, Chevrolet si Hyundai Motor au primit in cadrul primei etape a programului de innoire a parcului auto cele mai mari cote, de 1.731 de unitati.

Locul al doilea este ocupat de Ford cu 1.632 de unitati din care cele mai multe au fost repartizate importatorului Romcar. Proleasing Motors din judetul Prahova si Plus Auto din Dolj au primit o repartitie de 216 de unitati, informeaza Ziarul Financiar.

Skoda si Volkswagen au primit o cota de 1.625 de unitati, respectiv 1.578 de unitati.

Potrivit ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi, la program vor participa in jur de 160 de producatori, iportatori si dealeri. Proprietarii care si-au cumpararat autoturismele din afara tarii cu o vechime de cel putin 10 ani, inscrise in circulatie in Romania pana cel tarziu la data de 31 decembrie 2006, pot participa la program, informeaza Agerpres.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

In acest an prima de casare a fost majorata de la 3.000 de lei la 3.800 de lei, iar numarul unitatilor disponibile a fost majorat la 60.000 in incercarea de a sustine industria auto.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1978 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor