Dacia lanseaza o editie limitata de Sandero dotat cu smartphone

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 10:33
1843 citiri
Dacia lanseaza o editie limitata de Sandero dotat cu smartphone

Dacia a lansat o serie limitata de Sandero ce are un smartphone ca dotare standard, iar ca tema de baza culoarea portocalie, drept semn al colaborarii cu operatorul de telefonie mobila Orange Romania.

Cei care isi vor cumpara aceasta masina vor beneficia de un echipament standard ce presupune un telefon cu touchscreen, produs de compania taiwaneza Huawei, ce are GPS si camera foto de 5 megapixeli.

Compania autohotona de automobile intentioneaza sa vanda cel putin 1.000 de unitati. Masina va avea un motor pe benzina de 1,2 litri, iar pretul va ajunge la 9.200 de euro, anunta Adevarul.

Dacia intentioneaza sa atraga mai multi clienti cu ajutorul editiilor limitate, in conditiile in care vanzarile sale au scazut cu 27% pe piata auto de la noi. Constructorul auto va lansa si anul viitor inca doua astfel de variante, una tot pentru Sandero si o alta pentru Duster.

Potrivit directorului de marketing al marcii, Mihai Bordeanu, Dacia ar putea sa colaboreze si cu diverse companii pentru modele dedicate.

Editia lansata acum in colaborare cu operatorul de telefonie mobila Orange va avea tetiere personalizate cu animalele ce reprezinta abonamentele Orange, centuri de siguranta portocalii, un sticker pe capacul portbagajului, dar si covorase personalizate, evident tot in nuanta portocalie. Tapiteria de pe scaune si bancheta este de culoare neagra, dar este cusuta cu ata portocalie.

La toate acestea se adauga telefonul mobil cu ecran tactil care, fara abonament, costa aproximativ 200 de euro. Telefonul, comercializat de Orange Romania din primavara, are sistem de operare Google Android.

Sandero serie limitata Orange are motor pe benzina de 1,2 litri, 75 CP, iar din dotarea standard fac parte sistemul ABS, aer conditionat, asistenta la franarea de urgenta, airbag frontal pentru sofer si pasagerul din fata.

Pana acum, cel mai bine vandut model in serie limitata de pana acum a fost Logan Kiss FM.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#vanzari Dacia, #Dacia Sandero , #Sandero