Jurnalist The Guardian: Dacia Sandero, cea mai proasta masina pe care am condus-o vreodata

Duminica, 22 Septembrie 2013, ora 17:20
10772 citiri
Jurnalist The Guardian: Dacia Sandero, cea mai proasta masina pe care am condus-o vreodata

Noul model Dacia Sandero costa mai putin de 6.000 de euro, dar nu este o afacere buna sa o cumperi, spune un jurnalist britanic, care sustine ca autoturismul este "cea mai proasta masina" pe care a condus-o vreodata.

Jurnalistilor specializati pe automobilistica li se pun, cel mai adesea, doua intrebari: Care este cea mai buna masina pe care ai condus-o? Dar cea mai proasta?, precizeaza ziaristul The Guardian.

Este greu de raspuns la prima intrebare, spune el, pentru ca o masina buna poate fi aleasa in functie de mai multe criterii. La a doua intrebare este aproape imposibil de raspuns, deoarece in ultimul timp nu s-au mai facut masini proaste... pana acum.

"Sa va fac cunosctinta cu Dacia Sandero - cea mai proasta masina pe care am condus-o vreodata", mai scrie jurnalistul britanic.

Dacia Sandero, masina care se depreciaza cel mai greu in Marea Britanie

Totodata, Dacia Sandero este si cea mai ieftina masina de pe piata din Marea Britanie. Modelul este exagerat de ieftin in conditiile in care costa cu 10.000 de lire mai putin decat pretul mediu al unei masini noi.

"Autoturismul nu are niciun fel de dotare, abia daca are elementele de baza. Nu are radio, nici inchidere centralizata, nici macar roata de rezerva. Bordul de plastic nu are nici multe butoane sau semnalizari, pentru ca autoturismul nu face mai nimic, deci nu e mare lucru de controlat", mai comenteaza jurnalistul.

Cei de la Dacia spun ca ofera masini la preturi mici, renuntand la functiile care nu sunt necesare, insa jurnalistul britanic contrazice compania in legatura cu ce este necesar si ce nu.

Compania romaneasca cumparata de Renault in 1999 a inregistrat un real succes cu acest model in Europa, unde a vandut, numai anul trecut, 350.000 de autovehicule. Insa britanicilor nu le place, sutine jurnalistul.

Motorul este zgomotos, iar design-ul este banal. In mod bizar, interiorul de plastic si rustic este oarecum placut la vedere. De asemenea, Dacia Sandero se conduce bine pe autostrada, cu toate ca, din cauza zgomotului, nu-ti vei putea auzi propriile ganduri, cu atat mai putin, radioul inexistent, sustine ziaristul The Guardian.

"Este atat cea mai proasta masina pe care am condus-o vreodata, cat si cea mai buna masina de mai putin de 6.000 de lire sterline pe care am condus-o", a conchis jurnalistul.

Citeste si:
Strategia PSD în cazul în care moțiunea de cenzură trece. „Vrem alegeri anticipate”
Strategia PSD în cazul în care moțiunea de cenzură trece. „Vrem alegeri anticipate”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară, 28 septembrie, la România TV, că social-democrații nu vor face o propunere de premier în cazul în care moțiunea de cenzură va...
Kelemen Hunor, previziuni sumbre: „Criza politică, până la urmă, faţă de criza ce ne aşteaptă în această iarnă la preţul energiei electrice şi la gaze, este minoră”
Kelemen Hunor, previziuni sumbre: „Criza politică, până la urmă, faţă de criza ce ne aşteaptă în această iarnă la preţul energiei electrice şi la gaze, este minoră”
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marți, 28 septembrie, că actuala criză politică este "minoră" faţă de criza care va fi generată de creşterea preţurilor la energie și gaze....
Sursa: Ziare.com