Ziare.com

Dacia ofera reduceri de 25% la service, din 18 iunie

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 21:26

   

Dacia ofera reduceri de 25% la service, din 18 iunie
Clientii Dacia vor beneficia, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere de pana la 25% la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei, efectuate in reteaua sa service, informeaza compania.

Potrivit sursei citate, Dacia organizeaza o operatiune speciala in unitatile sale service, in sensul in care clientii sai vor beneficia de o oferta constand in reducerea valorii facturii pentru reparatiile de natura mecanica efectuate asupra vehiculelor marca Dacia.

Valoarea facturii la care se va aplica reducerea va trebui sa depaseasca 200 lei + TVA.

Reducerea se va aplica la valoarea globala a facturii si va fi egala, in procente, cu varsta vehiculului Dacia al clientului, exprimata in ani, inmultita cu trei. Reducerea maxima acordata nu va depasi insa 25% din valoarea facturii unei interventii, chiar daca varsta masinii este mai mare de opt ani.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Oferta este valabila pentru orice model Dacia, indiferent de anul de fabricatie al vehiculului, precizeaza un comunicat al Dacia.

Reducerea este acordata de catre reparatorii autorizati Dacia pentru piese de origine Dacia si piese Motrio, precum si pentru manopera aferenta inlocuirii acestora.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1733 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor