Dacia prezinta la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o noua serie limitata

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 13:05
6138 citiri
Dacia prezinta la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o noua serie limitata
Foto: Dacia

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul Logan MCV Stepway, dar si o serie limitata pentru SUV-ul Duster si toate modelele din gama Stepway.

Potrivit producatorului de la Mioveni, Logan MCV este cel mai nou model Dacia care primeste pachetul Stepway.

Loganul MCV Stepway vine in plus fata de varinta clasica cu o garda la sol inaltata cu 5 centimetri, dar si elemente de design specifice acestei game.

"Gama Stepway s-a afirmat in timp ca un succes al marcii Dacia datorita elementelor de stil inspirate din universul vehiculelor crossover. Noul Logan MCV Stepway propune, la randul sau, un design modern si atragator.

Aspectul robust este subliniat atat de garda la sol, inaltata cu 50 mm, cat si de protectiile laterale specifice, de ornamentele dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, precum si de calandrul care aminteste de cel al modelului Duster. La interior regasim detalii de stil specifice familiei Stepway. Evident, noul Logan MCV Stepway ofera un spatiu generos pentru toti ocupantii sai si pentru bagajele acestora, volumul portbagajului situandu-se la cel mai bun nivel din segment", se arata in comunicatul Dacia.

In plus, producatorul roman va arata la Geneva o noua serie limitata ce va fi disponibila pentru Duster, dar si pentru toate modelele din gama Stepway.

"Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numara: doua nuante exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, si Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapiterie interioara specifica, precum si o serie de ornamente interioare in nuanta cuprului", mai transmit cei de la Dacia.

Dacia Logan MCV este produs in uzina de la Mioveni, dar si in fabrica Renault din Maroc.

M.D.

Quarterly Report - Editia 4

TAROM primește aproape 100 milioane euro, ajutor de stat. Peste jumătate din sumă merge la ștergerea datoriilor
TAROM primește aproape 100 milioane euro, ajutor de stat. Peste jumătate din sumă merge la ștergerea datoriilor
Guvernul a validat în ședința de joi, 23 mai, un ajutor de stat pentru TAROM de aproape 100 milioane de euro, după ce a obținut acordul Comisie Europene. Premierul Marcel Ciolacu a adaugat că...
Noi cresteri de salarii la stat. 10% in plus, bani platiti din taxele romanilor
Noi cresteri de salarii la stat. 10% in plus, bani platiti din taxele romanilor
Anumite categorii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale de 10% raportate la nivelul lunii decembrie 2023, in doua transe, respectiv pentru luna iunie 2024 si septembrie 2024, impactul...
#Dacia Logan MCV Stepway, #Logan MCV Stepway 2017, #Dacia modele Salon Geneva , #Stepway