Ziare.com

Dacia ar putea opri productia cateva zile, din cauza cutremurului din Japonia

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 15:53

   

Dacia ar putea opri productia cateva zile, din cauza cutremurului din Japonia
Activitatea Automobile Dacia ar putea fi intrerupta, dupa Paste, cel mai probabil pentru o saptamana, pentru ca furnizorii de piese au probleme de aprovizionare cu firmele din Japonia, dupa seismul urmat de tsunami.

"Catastrofa din Japonia are urmari foarte grave pentru industria constructoare de masini din Europa. Se estimeaza ca in Europa peste 600.000 de masini nu se vor fabrica din aceasta cauza. Nici Dacia nu va fi ferita de aceaste urmari ale catastrofei din Japonia. (...)

Dacia a avut si va avea si anul acesta comenzi la nivelul anului trecut. Sunt firme furnizoare pentru Dacia, de componente pentru Dacia care nu primesc componentele din Japonia si ca atare Dacia este nevoita sa-si adapteze programul de lucru pe urmatoarele luni.

Inmatricularile Dacia au scazut cu 15,6% in Franta

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Masura care se va lua dupa Paste este doar prima dintr-o serie de masuri care trebuie luate", a declarat vicepresedintele Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, citat de Mediafax.

Reprezentantii Dacia au declarat ca este posibila intreruperea activitatii, o decizie urmand sa fie luata in urmatoarele zile.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 806 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor