Noi imagini cu Dacia SUV (Galerie foto)

Marti, 11 August 2009, ora 14:48
3323 citiri
Noi imagini cu Dacia SUV (Galerie foto)

Dupa primele fotografii-spion cu Dacia SUV, jurnalistii francezi au pus mana astazi pe alta doua imagini cu modelul care va aparea in primavara anului viitor. Gasite undeva in adancurile internetului, cele doua imagini reprezinta prelucrari ceva mai corecte ale viitorului model romanesc.

Ele sunt inspirate clar din imaginile-spion realizate in interiorul uzinei Dacia, insa pe grila si pe hayon apare sigla Renault in locul celei Dacia, motiv care ne face sa credem ca imaginile au fost realizate fie de un francez, fie de un locuitor al tarilor in care modelele Dacia sunt prezente sub sigla Renault.

In imaginile prelucrate, curatate si retusate, SUV-ul Dacia isi subliniaza formele interesante din semiprofil si din spate. Daca "fata" iese in evidenta prin blocurile optice frontale angulare si prin "narile" care incadreaza sigla, un ansamblu estetic care aminteste oarecum de partea frontala a lui Koleos. In partea posterioara, blocurile optice par preluate - cu rezervele de rigoare - de la versiunea MCV a lui Logan.

Dacia Kanjara - numele trebuie insa inca privit cu sprancenele ridicate din cauza faptului ca Renault nu a confirmat pana in acest moment denumirea vehiculata in presa - va dispune la lansare de cele mai puternice motorizari disponibile in gama actuala (90/105 CP pentru benzina si 85 CP pentru diesel), acestea urmand sa fie completate, cel mai probabil, de cate o versiune de motorizare ceva mai puternica. De exemplu, in versiune diesel, vom asista la aparitia unei unitati de 1.9 litri si 130 CP. Evident, pretul nu se cunoaste inca, jurnalistii francezi anuntand o cifra informativa de 15.000 de euro.

Vezi mai jos noile imagini cu Dacia SUV:

Citeste mai mult pe site-ul Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#Dacia SUV, #noi imagini Dacia SUV , #stiri Dacia