Presa americana, despre Manualul alternativ de bord al Dacia: Compania auto de care n-ati auzit niciodata

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 23:09
19954 citiri
Presa americana, despre Manualul alternativ de bord al Dacia: Compania auto de care n-ati auzit niciodata
Foto: Dacia Group

Dacia a reusit sa atraga atentia cu noul sau Manual alternativ de bord, care este mai putin conventional.

Astfel, presa din Statele Unite noteaza ca "o companie auto de care n-ati auzit niciodata reinventeaza o carte pe care n-ati citit-o niciodata".

Producatorul auto Dacia, care nu are afaceri in Statele Unite, a reimaginat manualul proprietarului cu ajutorul unui grup de artisti care au recreat cartea mai degraba tehnica si au transformat-o intr-o opera de arta, proza si poezie, scrie Business Insider.

Da, poezie, despre subiecte precum folosirea centurii de siguranta si schimbarea cauciucurilor. Ilustratiile sunt de asemenea foarte interesante, intr-un fel avangardist est-european, este comentariul sursei citate.

"Dacia este sponsorul traditional al Gaudeamus, cel mai mare targ de carte din Romania. Pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a parteneriatului, Dacia si Publicis au lansat un volum de colaborare - o viziune noua a manualului proprietarului, care abordeaza diferite genuri, de la SF la romantism, fiecare poveste fiind ilustrata corespunzator - Manualul alternativ al proprietarului", a transmis un purtator de cuvant.

Datorita muncii a mai mult de 30 de scriitori si graficieni, reprezentantii Dacia spera ca manualul sa fie acum deschis nu doar in cazuri de urgenta, mai comenteaza Business Insider.

"Acest schelet de caine este aici pentru a va spune despre siguranta soferului. Pentru ca... Romania", este un alt comentariu al sursei citate, despre o ilustratie din manual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Dacia manual alternativ bord, #Dacia manual poezii, #manual utilizator Dacia, #Dacia manual Gaudeamus, #nou manual Dacia , #stiri Dacia