Ziare.com

Salariatii de la Mioveni continua greva generala

Marti, 06 Mai 2008, ora 17:15

   

Salariatii de la Mioveni continua greva generala
Cei 240 de salariati de la societatea Leoni Mioveni continua greva generala declansata luni, informeaza NewsIn. Sindicalistii au anuntat ca nu au fost inregistrate incidente si nici nu au avut loc noi negocieri.

Pe parcursul zilei de marti nu a avut loc nici o negociere, in schimb liderii SAD au primit invitatii la o noua runda de discutii pentru miercuri.

"La Leoni continua greva generala. Miercuri se intra in cea de-a treia zi de protest general. Administratia ne-a invitat la negocieri miercuri, la ora 11.00" a precizat viceliderul SAD, Ion Iordache.

Salariatii Societatii Leoni, furnizor de cablaje pentru uzina Dacia, fac parte din Sindicatul Automobile Dacia (SAD). Administratia a propus o majorare salariala de 210 lei in mai multe transe, iar comisia de negociere a solicitat o crestere de 340 de lei pe 2008, 200 de lei de la 1 ianuarie si 140 de lei in cursul anului.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Tot marti, intre orele 13.00-15.00, au fost in greva de avertisment salariatii societatii Cortubi, care produce tobe pentru Automobile Dacia. Conflictul este legat tot de semnarea contractului colectiv de munca pe 2008.

Citeste mai multe despre Dacia greva sindicat Leoni Mioveni
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 769 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor