Ziare.com

Salarii mai mari pentru angajatii Dacia

Marti, 17 Februarie 2009, ora 14:56

   

Salarii mai mari pentru angajatii Dacia
Conducerea producatorului auto de autoturisme Dacia a ajuns la un acord cu sindicatul uzinei in ceea ce priveste prelungirea valabilitatii contractului colectiv de munca, pana la 1 februarie 2010 si acordarea unor compensatii salariale suplimentare.

"In scopul pastrarii puterii de cumparare in contextul actual de criza, pentru anul 2009 se vor acorda tuturor salariatilor Automobile Dacia SA si ai societatilor ILN-RIR, Transporturi Dacia, Matrite Dacia, Presate Dacia si Renault Mecanique Roumanie, compensatii banesti, in suma fixa, care se vor include in salariile individuale de baza: 70 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2009 si 40 de lei, incepand cu 1 aprilie 2009", se arata intr-un comunicat al companiei.

In acelasi timp, pentru participarea salariatilor la profitul societatii pe anul 2008, acestia vor primi 700 de lei. Prevederile acordului vor reprezenta baza de negociere pentru contractul colectiv de munca din 2010, scrie Evenimentul Zilei.

"Partile convin sa se intalneasca obligatoriu in luna octombrie 2009 pentru rediscutarea capitolului << Salarizare >>. In functie de rezultatele economico-financiare ale societatii comerciale, majorarile salariale ce se vor conveni la acea data se vor aplica de la 1 septembrie 2009", se mai spune in comunicat.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1392 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

no coment

no coment........................

 

Faliment !

Aceasta relicva nostalgica comunista...acest brand comunist trebuie sa dispara precum e si normal. O sa fiu extrem de fericit in ziua in care o sa aud aceasta stire. Sa vedem ce scuza mai gaseste guvernul cu taxa auto protectionista...... care oricum nu salveaza nenorocirea care va veni.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor