Ziare.com

Uzina Dacia intra in revizie tehnica, angajatii in concediu colectiv

Miercuri, 01 August 2012, ora 14:04

   

Uzina Dacia intra in revizie tehnica, angajatii in concediu colectiv
Uzina Dacia de la Mioveni a intrat in revizie tehnica, in august activitatea de productie fiind oprita, in conditiile in care majoritatea angajatilor Dacia sunt in concediu de odihna colectiv.

"Ca in fiecare an, in luna august, majoritatea angajatilor Dacia sunt in concediu de odihna colectiv. In aceasta perioada se realizeaza lucrarile de revizie tehnica (mentenanta) a uzinei. Angajatii Dacia beneficiaza de o prima bruta de vacanta in valoare de 1.276 lei", sustin reprezentantii Directiei Comunicare Dacia.

Dacia, principalul producator de automobile din Romania, a fost infiintata in anul 1966, odata cu crearea Uzinei de Autoturisme de la Mioveni. Dupa doi ani a fost produsa prima Dacia 1100 sub licenta Renault 8.

In anul 1999, Renault a achizitionat 51% din capitalul societatii in urma procesului de privatizare, iar in prezent detine 99,43% din capitalul Dacia.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: rNews

Articol citit de 1437 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor