Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Autoturismele Dacia nu se vor ieftini

Joi, 15 Ianuarie 2009, ora 12:17
2479 citiri
Autoturismele Dacia nu se vor ieftini

Automobilele Dacia nu se vor ieftini in urmatoare perioada, in ciuda scaderii vanzarilor, sustin reprezentantii producatorului de automobile.

"Dacia nu va reduce preturile pentru automobilele noi. De doi ani si jumatate, Dacia nu a crescut preturile si nu avem de unde reduce", a precizat Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, la Antena 3.

Afirmatia a fost facuta in contextul in care, cu o zi in urma, Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, a anuntat ca reprezentantii conducerii analizeaza posibilitatea reducerii pretului la automobile cu pana la 2.000 de euro, bani care ar putea fi dedusi din marja de profit.

In acelasi timp, reprezentantul Dacia a cerut Executivului de la Bucuresti sa-si faca un obiectiv din protejarea industriei auto, pe care sa-l prezinte intr-un mod coerent autoritatilor europene.

"Prioritatea Romaniei trebuie sa fie aceea de a evita distrugerea industriei auto. Peste tot in lume, statele au adoptat toate masurile posibile pentru a proteja industria auto", a mai precizat Francois Fourmont in timpul interventiei televizate.

Potrivit acestuia, datorita masurilor adoptate de autoritatile de la Berlin pentru reinnoirea parcului auto, Dacia ar putea realiza vanzari mai mari pe piata germana decat pe cea locala, atat timp cat Guvernul Boc nu intreprinde masuri de stimulare a vanzarilor de automobile noi.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Dacia, #pret automobile noi, #Francois Fourmont , #vanzari