Cioloș crede că România poate produce mai mult armament: "Cumpărăm foarte multe de la americani, de la coreeni, din alte părți"
Dacian Ciolos / stiri Dacian Ciolos
România se bazează pe importuri în industria de apărare, dar ar putea investi pentru creșterea producției la nivel local, crede Dacian Cioloș, europarlamentar REPER. Deoarece armata europeană întârzie să se materializeze, este important că România să dezvolte resurse proprii. România a cheltuit doar 1,6% din PIB pentru ...
Cioloș: ”Cu preşedintele Iohannis care vrea şef la NATO, România nu este în stare să cheltuiască pentru apărare nici măcar 2% din PIB”
Vineri, 22 Martie 2024, ora 16:08 - Cioloș: ”Cu preşedintele Iohannis care vrea şef la NATO, România nu este în stare să cheltuiască pentru apărare nici măcar 2% din PIB”
Dacian Ciolos / europarlamentar
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş afirmă, vineri, că România nu este în stare să cheltuiască pentru apărare nici măcar 2% din PIB - pragul la care s-au angajat statele membre NATO,...
Ciolacu ar fi "distribuit ştiri false" în cazul Roşia Montană și a subminat grav apărarea. „Jaf mascat sub slogane patriotice”
Sambata, 09 Martie 2024, ora 12:16 - Ciolacu ar fi "distribuit ştiri false" în cazul Roşia Montană și a subminat grav apărarea. „Jaf mascat sub slogane patriotice”
Dacian Ciolos / stiri Dacian Ciolos
Dacian Cioloş, europarlamentarul Partidului REPER, a susţinut că prim-ministrul Marcel Ciolacu "a distribuit ştiri false" în cazul Roşia Montană şi în felul acesta a subminat grav...
Reacție vehementă după anunțul lui Marcel Ciolacu privind o posibilă alianță PNL-PSD: "Cam așa încep regimurile autoritare"
Marti, 20 Februarie 2024, ora 14:49 - Reacție vehementă după anunțul lui Marcel Ciolacu privind o posibilă alianță PNL-PSD: "Cam așa încep regimurile autoritare"
Dacian Ciolos / stiri Dacian Ciolos
Anunțul lui Marcel Ciolacu privind calendarul de alegeri care ar putea fi anunțat chiar mâine a stârnit deja reacția opoziției. Fostul premier Dacian Cioloș spune că cele două partide nu...
Dacian Cioloș, despre șansele lui Ciolacu să preia președinția Consiliului European: ”Dacă învaţă repede engleză”
Miercuri, 17 Ianuarie 2024, ora 18:37 - Dacian Cioloș, despre șansele lui Ciolacu să preia președinția Consiliului European: ”Dacă învaţă repede engleză”
Dacian Ciolos / stiri Dacian Ciolos
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat miercuri, 17 ianuarie, într-o întâlnire cu jurnaliştii români la Strasbourg, că şi-ar dori ca preşedintele Klaus Iohannis să ajungă...

Despre Dacian Ciolos

Dacian Ciolos este inginer agronom de meserie si a devenit cunoscut odata cu intrarea in politica, atunci cand a fost desemnat ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu, in octombrie 2007.

Nascut pe 27 iulie 1969, la Zalau, este casatorit cu o frantuzoaica.

In noiembrie 2009, presedintele Comisiei Europene José Manuel Barroso l-a nominalizat pentru postul de comisar pe Agricultura. Parlamentul European a dat votul de investitura pentru noua comisie in februarie 2010.