Elena Udrea stie "cea mai buna varianta pentru premier": Impaca si capra, si varza

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 16:13
10572 citiri
Elena Udrea stie "cea mai buna varianta pentru premier": Impaca si capra, si varza

Elena Udrea a reactionat dupa ce Victor Ponta si-a anuntat demisia. Aceasta spune ca pe holurile Parlamentului e agitatie mare, unii vazandu-se deja ministri, altii secretari de stat. In plus, deputatul MP arata si care este, in opinia sa, cea mai potrivita alegere pentru functia de sef al Executivului.

Ponta demisioneaza: Urmareste cele mai noi evolutii - LIVE

"Guvernul Ponta a demisionat. Pe holurile Parlamentului este agitatie mare. Unii se vad deja ministri, altii secretari de stat. (...) Protestul pentru schimbare de ieri ar trebui sa continue pana cand va fi un lucru sigur ca nu se schimba doar o grupare politica cu o alta, ci chiar un mod de a guverna cu altul. Sa vedem...", scria pe Facebook Elena Udrea dupa ce Victor Ponta a anuntat ca demisioneaza.

Ponta si-a dat demisia: Reactia lui Mircea Dusa, propus premier interimar

Ulterior, deputatul a revenit pe reteaua de socializare, aratand ca Dacian Ciolos este alegerea cea mai buna pentru functia de premier. "Ciolos, cea mai buna varianta... Se cauta Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se vad ei in aceasta functie, 'strada' care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decat tot figuri vechi de politicieni compromisi.

Asa ca se vehiculeaza varianta Ciolos, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Tariceanu si fost Comisar European pentru Agricultura, independent, sustinut de PPE la propunerea lui Traian Basescu. Buuun!

De ce nu mai este astazi comisar european din partea Romaniei? Pentru ca in discutia in vederea renominalizarii cu Jean Claude Juncker, noul Presedinte al Comisiei Europene (din randul popularilor), avand deja din nou sprijinul lui Traian Basescu, Ciolos a spus ca este gata sa se inscrie la socialisti, daca postul Agriculturii revenea acestora. Independentul Ciolos era gata sa devina socialist doar ca sa isi mentina functia!", atrage atentia pe Facebook Elena Udrea.

"De ce este, deci, o varianta potrivita? Pentru ca impaca si capra si varza. Adica si nevoia unei figuri mai putin cunoscute si cu un aer de profesionist (ceea ce chiar este) si conditia sa fie totusi pe placul clasei politice, adica bine cu toata lumea!", conchide Udrea.

A.S.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....