Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”

Miercuri, 26 Ianuarie 2022, ora 20:21
3444 citiri
Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”
Liderul USR a acuzat că instituţiile statului tolerează accesele liderilor AUR din interes politic FOTO Facebook / Dacian Cioloș

Liderul USR, Dacian Cioloș, susține că PSD și PNL sunt direct vinovate de comportamentul și dezvoltarea partidului AUR, despre care spune că este un partid ”fascist”.

AUR confirmă astăzi, din nou, că este un partid cu porniri fasciste, cu un comportament inspirat din Mişcarea Legionară şi construit pentru a oferi o perspectivă populistă în politica din România. Prin listele pe care le face cu ”duşmanii” din presă, confirmă că este promotorul violenţei şi agresivităţii publice. AUR nu spune nimic despre facturi, despre corupţie, despre furtul din banul public. AUR se ocupă să facă liste de oameni care le sunt duşmani şi pe care îi vrea pedepsiţi. Libertatea presei este o valoare de căpătâi în democraţie şi ea nu se limitează doar la presa care te laudă, din contră. Sunt solidar cu G4Media.ro şi orice altă instituţie de presă menţionată deja drept ”duşmănoasă” de acest partid extremist”, a scris Dacian Cioloş, miercuri pe Facebook.

Liderul USR a mai spus că ”faptul că instituţiile statului tolerează accesele liderilor acestui partid din interes politic al unor politicieni aflaţi la putere le dă încredere acestor oameni că sunt protejaţi şi că pot face sau spune orice”.

”Consider PSD şi PNL direct vinovate de comportamentul şi dezvoltarea acestui partid fascist, iar preţul va fi plătit, ca de obicei, de societatea românească”, a conchis Cioloș.

Reacţia sa vine în contextul unei postări pe pagina de Facebook a AUR care spune următoarele: ”Haideţi să vedem care sunt cele mai toxice şi false «organe de presă». Începem noi: G4media... Completaţi voi!”.

Ciucă explică de ce PSD și PNL trebuie să meargă separat la prezidențiale: ”Hardcore-ul votanţilor nu se vor duce să voteze un candidat comun”
Ciucă explică de ce PSD și PNL trebuie să meargă separat la prezidențiale: ”Hardcore-ul votanţilor nu se vor duce să voteze un candidat comun”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, 16 iunie, că liberalii şi social-democraţii trebuie să aibă fiecare propriul candidat la alegerile prezidenţiale, întrucât...
Rezultate aproape finale la alegerile locale. La ce diferență este PSD de PNL
Rezultate aproape finale la alegerile locale. La ce diferență este PSD de PNL
PSD a obţinut 34.92% dintre mandatele de primar, în urma alegerilor de duminică, 9 iunie, arată rezultatele parţiale transmise duminică seară, 16 iunie, de Biroul Electoral Central (BEC)....
#Dacian Ciolos, #USR, #aur, #partid fascist, #PSD, #PNL , #stiri Dacian Ciolos
  1. Marcel Ciolacu conduce cursa pentru președinție. Surpriza uriașă de pe locul al doilea SONDAJ
  2. Noul primar de sector fără voce în Parlament. Cine sunt codașii reprezentării electoratului în plen
  3. ”Spovedania” lui Dorin Cocoș despre relația cu generalii SRI din statul paralel: ”Le-am spus cum se dădeau banii, cum se făcea totul”
  4. Ciucă explică de ce PSD și PNL trebuie să meargă separat la prezidențiale: ”Hardcore-ul votanţilor nu se vor duce să voteze un candidat comun”
  5. Luptă crâncenă pentru șefia USR. Câte candidaturi s-au anunțat
  6. Mircea Geoană, la lansarea cărții sale: „Nu trebuie să fii într-o funcție mare ca să fii un ostaș de nădejde în armata țării”
  7. Cum explică Ciucă răspunsul târziu dat ucrainenilor la cererea de trimitere a sistemului Patriot: ”E un proces de negociere”
  8. Rezultate aproape finale la europarlamentare. Cum arată votul românilor din diaspora
  9. Rezultate aproape finale la alegerile locale. La ce diferență este PSD de PNL
  10. Marcel Ciolacu, vizită în Bavaria, chiar în ziua primului meci al României la Campionatul European