Dacian Ciolos: Legarea de glie devine politica de stat. PSD ne intoarce in timp

Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 22:00
3766 citiri
Dacian Ciolos: Legarea de glie devine politica de stat. PSD ne intoarce in timp
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos, liderul miscarii Romania Impreuna, sustine ca PSD doreste limitarea dreptului romanilor de a munci in strainatate

"PSD ne intoarce in timp si, pe mai multe voci, cere limitarea dreptului romanilor de a munci in strainatate. Atat intelege acest partid din spiritul european dupa 11 ani de la aderare: sa lege cetatenii cu lanturi de cetate, in loc sa le ofere conditiile pentru a ramane. Sa nu mai plece in cautarea unui trai mai bun, fie ca ei sunt medici, antreprenori sau simpli muncitori in agricultura ori constructii care isi ajuta familiile cu bani castigati greu, dar cinstit", a transmis Dacian Ciolos pe Facebook.

Cinstea si munca sunt valorile pe care PSD nu le respecta. Libertatea de circulatie, un drept pe care PSD vrea sa il limiteze.
Dacian Ciolos

"Ministrul Teodorovici trebuie sa explice de ce vrea permise de munca pentru cetatenii romani si sa demisioneze urgent. Ministrul Sorina Pintea sa explice de ce, in loc sa puna presiune pe propriul Guvern pentru a construi spitale decente, propune limitarea dreptului rezidentilor de a pleca in strainatate.

PSD sa spuna clar daca legarea de glie devine politica de stat. Daca aceasta noua abordare vine sa inlocuiasca incapacitatea de a pune in aplicare promisiunile din programul lor de guvernare", a mai spus fostul premier Dacian Ciolos.

Liderul Miscarii Romania Impreuna a mai precizat ca se va intalni cu 300 de romani din diaspora chiar marti si le va spune ca "viitorul lor este in tara", insa numai dupa ce "prin vot punem altceva decat PSD la guvernare".

Reactia lui Ciolos vine dupa ce Eugen Teodorovici le-a propus ministrilor de Finante din Uniunea Europeana ca fiecarui muncitor sa ii fie limitat dreptul de a lucra intr-o tara la o anumita perioada, masura ce i-ar afecta foarte grav pe romanii plecati la munca in strainatate.

V.D.

#Dacian Ciolos partid, #Ciolos Romania Impreuna , #Miscarea Romania Impreuna
Comentarii