Buldogul isi pierde rabdarea: Reprosul lui Blaga pentru premierul Ciolos

Joi, 10 Martie 2016, ora 07:33
3177 citiri
Buldogul isi pierde rabdarea: Reprosul lui Blaga pentru premierul Ciolos
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele PNL, Vasile Blaga, are un repros pentru premierul Dacian Ciolos: In tema depolitizarii administratiei, evaluarea a durat prea mult.

"In tema depolitizarii administratiei, am spus ca evaluarea a durat prea mult. Asa as vrea sa fiu inteles. Si daca ma aude domnul Ciolos, ii spun si intre patru ochi. Fata de cum am discutat atunci, cand ti-am cerut un singur lucru tie, dumitale, premier desemnat, lucrurile nu au mers in ritmul care trebuia", a spus Blaga, citat de News.ro.

El a facut referirea in contextul solutiilor pentru rezolvarea situatiei financiare a SRTv. Blaga a precizat ca si de la Guvern sunt asteptate solutii cand toate institutiile implicate in rezolvarea situatiei televiziunii publice se vor aseza la masa negocerilor.

Guvernul ar putea aproba, in sedinta de joi, noi demiteri si numiri de prefecti si subprefecti.

Guvernul a inlocuit pe 2 martie inca patru prefecti, in judetele Bacau, Constanta, Neamt si Salaj, fiind schimbati si doi subprefecti, in Botosani si Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu, a precizat ca evaluarea prefectilor nu este incheiata astfel ca noi decizii de schimbare sunt asteptate pentru perioada urmatoare.

Dacian Ciolos, chemat iar in Parlament: Va trebui sa explice schimbarea prefectilor

In urma cu trei saptamani, Executivul a schimbat mai multi prefecti si a numit un nou prefect si in judetul Iasi, pe un post vacant.

Ciolos face curatenie in administratie: Schimba din functie 19 prefecti (Video)

Dupa schimbarea de prefecti, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca aceasta schimbare ar putea crea Executivului Ciolos "niste probleme", urmare a informatiilor care releva ca o parte dintre acestia ar fi fost membri ai PNL.

La randul sau, copresedintele ALDE Daniel Constantin a anuntat ca formatiunea a solicitat, printr-o adresa transmisa conducerii Camerei Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos sa prezinte in Parlament criteriile care au dus la numirea noilor prefecti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Blaga reprosuri Ciolos, #Blaga critica Ciolos , #premier