Bursa zvonurilor ministrilor lui Ciolos: Fostul sau sef de cabinet dezminte prezenta in Guvern

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 18:00
6972 citiri
Bursa zvonurilor ministrilor lui Ciolos: Fostul sau sef de cabinet dezminte prezenta in Guvern

Unul dintre numele vehiculate pentru a face parte din echipa guvernamentala a premierului propus de presedintele Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, a dezmintit ca ar urma sa ocupe o functie de ministru.

Este vorba despre europarlamentarul PSD Sorin Moisa, cel al carui nume a fost vehiculat pentru functia de ministru al Transporturilor.

"Cred ca e timpul pentru o clarificare, pentru a stopa speculatiile inutile: voi fi alaturi de Guvernul Romaniei condus de Dacian Ciolos cu tot ce voi putea fi de folos, dar NU voi fi in Guvern. Imi voi duce la indeplinire mandatul de europarlamentar intr-un mod de care nu cred ca o sa va fie rusine", a scris pe Facebook Sorin Moisa

Alegeri europarlamentare 2014: Sorin Moisa, adjunctul lui Dacian Ciolos care vrea in PE din partea PSD

Cum ar putea arata Guvernul Ciolos - Bursa zvonurilor

Printre celelalte nume vehiculate se numara Bogdan Aurescu (Ministerul Afacerilor Externe), Dan Dungaciu (Ministerul de Interne), Marius Nica (Ministerul Fondurilor Europene) si Sorin Cimpeanu (Ministerul Educatiei).

Cand isi anunta Ciolos echipa de ministri si cand va fi votul din Parlament

Sorin Moisa a fost seful de cabinet al lui Dacian Ciolos, in perioada in care acesta a fost comisar european pentru Agricultura, dupa care a candidat la alegerile europarlamentare din 2014, din partea PSD, pe pozitia a 10-a a listei.

De profesie economist si absolvent al ASE, Facultatea de Relatii Economice Internationale, Moisa a avut mai multe atributii in cadrul cabinetului lui Ciolos, potrivit paginii acestuia: contribuie la strategie si coordonare, coordoneaza relatiile internationale si interinstitutionale si se ocupa cu contactele politice.

In plus, intre lunile ianuarie 2002 si august 2006, Moisa a fost consilierul politic al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti.

Pe site-ul lui, se arata ca eurodeputatul "a fost in contact direct cu mediul agricol si rural romanesc si european, cu mediul de cercetare, si, la nivel politic, cu principalele capitale europene si cu regiuni importante din Europa".

F.N.

Citeste si:
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Noul preşedinte ales al PNL Florin Cîţu a afirmat că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va...
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Premierul Florin Cîţu, ales sâmbătă, 25 septembrie, preşedinte al PNL, a declarat că priorităţile pe termen foarte scurt ale guvernării sunt legate de soluţii pentru preţurile la...
Sursa: Ziare.com