Ciolos: Am zburat de multe ori cu Economy. De ce nu putem accepta normalitatea fara speculatii?

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 12:57
9882 citiri
Ciolos: Am zburat de multe ori cu Economy. De ce nu putem accepta normalitatea fara speculatii?
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a venit cu o replica la controversa iscata dupa ce a fost fotografiat zburand in Germania la clasa Economy a TAROM.

Ciolos spune ca el zbura la clasa a doua inca de cand era comisar european al Agriculturii si ca si-a pastrat acest obicei, chiar si dupa ce a devenit prim-ministru.

Seful Guvernului s-a intrebat de ce nu poate fi acceptata "normalitatea ca normalitate fara atatea speculatii", dupa ce gestul sau a fost indelung comentat la televiziunile de stiri. Unii jurnaliti au spus ca e campanie de PR, altii ca un premier trebuie sa zboare la clasa Business, ca sa se poata concentra pe rezolvarea problemelor tarii.

"Nici eu nu sunt confortabil cu toata discutia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy inca de cand lucram la Comisia Europeana. De cand sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am stiut inainte sa o vad in presa), lumea are impresia ca e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fara atatea speculatii?", a scris pe Facebook Dacian Ciolos, intr-un comentariu la un articol publicat de Vice, in care se sugera ca fotografia din avionul TAROM face parte dintr-o campanie de PR.

Materialul de pe site-ul Vice se numeste "Imi place guvernul Ciolos, dar nu mai suport vrajelile de imagine din jurul lui", iar autorul vorbeste inclusiv despre momentul de duminica seara, cand un jurnalist care se afla, intamplator, in acelasi avion cu premierul, a observat ca acesta calatorea la clasa Economy si i-a facut o fotografie.

"Campania cu Ciolos care zboara ieftin e o parodie la cele politice din UK", scrie autorul in articolul sau.

Premierul Dacian Ciolos, a plecat, duminica seara, intr-o vizita oficiala in Germania, cu un avion de linie si a stat alaturi de ceilalti pasageri la clasa economica, refuzand un upgrade oferit de echipajul TAROM la Business Class.

Jurnalistul TVR care l-a fotografiat pe Ciolos a spus ca, atunci cand s-a urcat in avion, Ciolos a fost invitat de o stewardesa sa ia loc la Business Class, dar a refuzat spunand ca va sta acolo unde i-a fost alocat loc.

Apoi, premierul si-a facut loc, cu bagajul, pana la scaunul sau si s-a asezat alaturi de seful Cancelariei, Dragos Tudorache. Intreaga delegatie oficiala a calatorit astfel.

Ulterior, la aterizarea pe aeroportul din Munchen, ceilalti pasageri din avion s-au ridicat sa paraseasca aeronava, insa o stewardesa i-a rugat sa se aseze la loc pana cand iese din avion delegatia oficiala. Premierul s-a scuzat spunand "asta din cauza noastra" inainte sa iasa din avion.

Nu este prima data cand premierul Ciolos calatoreste in interes de serviciu cu avioane de linie ale TAROM.

Iata si ce trebuie sa aiba avionul prezidential si de ce nu poate Iohannis sa zboare cu aeronave de linie

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Ciolos raspuns zbor Economy, #Ciolos zbor ieftin , #premier