Ciolos, chemat iar in Parlament: Ce explicatii trebuie sa dea de data asta

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 18:34
6989 citiri
Ciolos, chemat iar in Parlament: Ce explicatii trebuie sa dea de data asta
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

ALDE ii cere premierului Dacian Ciolos sa vina in Parlament si sa explice de ce a luat decizia de a schimba din functie 19 prefecti.

"ALDE solicita prezenta lui Dacian Ciolos in Parlament pentru a ne prezenta care au fost criteriile in desemnarea noilor prefecti. Au promis prefecti tehnocrati, dar au numit in functii oameni ai PNL", se arata intr-un punct de vedere al lui Daniel Constantin, transmis pe pagina de Facebook ALDE - Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor.

Ciolos face curatenie in administratie: Schimba din functie 19 prefecti (Video)

Acesta a oferit si cateva exemple pentru a sustine ceea ce a spus la inceputul comunicatului.

"Alina Gorghiu sustinea in luna octombrie a anului trecut ca domnul Daniel Olteanu ar putea fi un candidat al PNL foarte bun pentru primaria Barlad. Acum, il vedem prefect pe acelasi domn Daniel Olteanu. La Iasi, Marian Grigoras, cel care a reprezentat PNL in Biroul Electoral Judetean in nenumarate randuri, a fost numit prefect in acest important judet al Moldovei.

La Botosani, aceeasi situatie: Dan Nechifor, cel care era propus de PNL pentru pozitia de prefect in luna decembrie, acum a fost numit in functia dorita, evident de catre Guvernul Ciolos. La Arges, noul reprezentant al Guvernului in teritoriu este Cristian Soare, aceeasi persoana care ne anunta public, in 2014, ca 'in mod categoric' se va alatura PNL", a sustinut Daniel Constantin.

Ciolos face curatenie in administratie: Judetele care au alti prefecti (Video)

Acesta, a punctat si faptul ca premierul Dacian Ciolos, alaturi de ministrul Sanatatii Patriciu Achimas Cadariu, s-a aflat vineri la Arges pentru a-l instala in functie pe Cristian Soare, "persoana care nu si-a ascuns niciodata simpatiile si apartenenta politica".

Dacian Ciolos s-a aratat nemultumit de activitatea unor prefecti, in urma unei analize a performantelor acestora. In acest conditii, premierul a decis schimbarea din functie a 19 prefecti.

A.G.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ciolos Parlament prefecti, #ALDE Ciolos Parlament prefecti, #Ciolos Parlament explicatii prefecti , #premier