Ciolos dezminte categoric speculatiile lui Ponta despre negocieri cu Dragnea ca sa redevina premier: Bazaconie!

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 18:34
3893 citiri
Ciolos dezminte categoric speculatiile lui Ponta despre negocieri cu Dragnea ca sa redevina premier: Bazaconie!
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos a raspuns unei speculatii facute de Victor Ponta pe retelele de socializare, cum ca ar fi negociat cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Vad ca Victor Ponta a scris ca as fi negociat cu Liviu Dragnea sa raman premier in Guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult!

Nu numai ca nu am negociat NIMIC cu Liviu Dragnea, dar am spus public, raspicat, de mai multe ori, ca nu as accepta sa fiu premier sau altceva intr-un guvern impreuna cu PSD, dupa alegerile din decembrie 2016", scrie Dacian Ciolos pe Facebook, ca raspuns la o afirmatie facuta pe aceeasi retea de socializare de Victor Ponta.

"La vremea aceea, am explicat foarte clar si de ce nu am candidat: Am acceptat sa conduc un guvern independent care avea, intre altele, sarcina sa organizeze doua randuri de alegeri. Nu puteam fi si arbitru si jucator.

Am crezut si cred in continuare ca adevarata politica trebuie sa fie bazata pe onestitate si pe tinerea cuvantului dat, nu pe minciuna si manipulare", mai scrie Ciolos, subliniind ca nu intelege de ce Victor Ponta lanseaza astfel de dezinformari pe piata.

Miercuri, fostul premier Victor Ponta a scris pe aceeasi platforma: "Dacian Ciolos nu a candidat nici pentru PNL, nici pentru USR pentru ca avea promisiunea lui Dragnea ca va continua ca premier al unui guvern PSD-PNL pana in 2020 - ghinion".

Citeste si Pus fata in fata cu realitatea guvernarii PSD, Ciolos spune ca a fost naiv ca nu a candidat anul trecut

#Ciolos negocieri Dragnea premier, #Ciolos negocieri Dragnea, #Ponta Ciolos PSD, #POnta Ciolos negocieri Dragnea , #premier