Ciolos evalueaza ministrii dupa 6 luni de mandat - Cand aflam cine pleaca din Guvern

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 16:04
1445 citiri
Ciolos evalueaza ministrii dupa 6 luni de mandat - Cand aflam cine pleaca din Guvern
Foto: site Guvernul Romaniei (Arhiva)

Premierul Dacian Ciolos are, in aceste zile, o serie de intalniri cu membri ai Guvernului pentru a face o evaluare a activitatii ministrilor, vineri urmand sa fie anuntate concluziile acesteia.

Prima intalnire in acest sens a fost, marti, cu ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, urmand ca joi, premierul sa discute cu mai multi ministri in intrevederi separate.

"Astazi a fost o discutie si pe acest subiect cu unii dintre ministri, vor continua si zilele urmatoare, nu am detalii sa va dau, asteptam finalizarea acestor discutii, dar cu siguranta in aceasta saptamana veti mai avea cateva detalii legate de aceste discutii pe care premierul le are, probabil in cursul zilei de vineri", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, precizand ca a fost o discutie cu toti membrii Guvernului, informeaza News.ro.

Suciu a anuntat ca vineri va exista un punct de vedere detaliat pe subiectul evaluarii ministrilor.

Totodata, purtatorul de cuvant al Executivului a spus ca discutiile vizeaza si obiectivele pentru partea a doua a anului.

"Pe prioritatile fiecarui ministru, pe indeplinirea obiectivelor asumate la inceputul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfasuram in acest moment si pe obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministerele componente ale Guvernului", a aratat Suciu.

Joi, premierul Dacian Ciolos va avea discutii separate cu mai multi ministri.

Premierul Dacian Ciolos le-a spus, in urma cu o saptamana, ministrilor din Cabinet, sa profite de zilele libere de Paste pentru a trage o linie si a face o analiza a modului in care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului si pana acum, el precizand ca doreste sa discute cu acestia despre urmatoarea etapa pe care Guvernul si-o asuma, si anume aceea a livrarii de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-au lansat.

Concluzile evaluarii ministrilor dupa primele 6 luni de mandat ale Guvernului vor fi prezentate vineri de prim-ministru.

Pana in acest moment doi ministri si-au dat demisia din Guvern, respectiv ministrul Muncii Ana Costea si ministrul Fondurilor Europene Aura Raducu, iar ministrul Culturii Vlad Alexandrescu a fost revocat din functie.

Cine este Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene

Ministrul Culturii, revocat oficial. Cand va depune juramantul Corina Suteu

In ultima perioada au existat informatii ca si alti ministri ar urma sa fie remaniati, printre care ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ministrul Mediului, Cristina Palmer, ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu, si minstrul Afacerilor de Interne, Petre Toba.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ciolos evaluare ministri , #premier