Ciolos explica de ce l-a ales pe Dancu in Guvern

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 15:22
5863 citiri
Ciolos explica de ce l-a ales pe Dancu in Guvern
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat ca l-a propus pentru portofoliul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, dar si ca vicepremier pe sociologul Vasile Dancu pentru experienta si viziunea acestuia, si nu pentru ca a fost membru PSD.

"Este fost membru al PSD, dar nu pentru aceasta calitate l-am ales, cat pentru experienta si viziunea pe care le are dansul pe domeniul pe care i l-am propus. In domeniul Administratiei (...) vreau sa venim cu un proiect de imbunatatire a activitatii acolo, pentru mai multa transparenta, eficienta.

Pe de alta parte, dansul, prin activitatea profesionala pe care o are, cunoaste bine societatea romaneasca si legatura dintre Guvern si societatea romaneasca mi se pare importanta si cred ca va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere", a declarat Ciolos, duminica, dupa ce si-a anuntat lista de ministri.

Dacian Ciolos a anuntat lista ministrilor. Cum vor primi partidele Guvernul tehnocrat - LIVE

Cine sunt ministrii din Cabinetul Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica lista ministrilor pe care spera sa primeasca votul in Parlament.

Ciolos a tinut sa precizeze ca este un guvern cu oameni cu experienta pe domeniile pe care i-a propus, competenti si cu integritate. Totodata, este foarte probabil sa avem primul Guvern al Romaniei cu o treime femei.

Prima oprire a lui Ciolos dupa acest anunt a fost chiar la PSD. Premierul desemnat participa la sedinta Comitetului Executiv National, duminica, unde discuta cu social-democratii despre componenta Guvernului si va cere sprijinul lor in Parlament.

Citește și:
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Premierul Nicolae Ciucă face, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri...
Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor, povestite de fiica sa: ”Am văzut chestia asta pe viu”
Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor, povestite de fiica sa: ”Am văzut chestia asta pe viu”
Lidia Tudor, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, decedat la 14 septembrie 2015, a făcut dezvăluiri despre ultimele clipe din viața fostului politician. Într-un podcast moderat de...