Ciolos explica de ce l-a ales pe Dancu in Guvern

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 15:22
5982 citiri
Ciolos explica de ce l-a ales pe Dancu in Guvern
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat ca l-a propus pentru portofoliul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, dar si ca vicepremier pe sociologul Vasile Dancu pentru experienta si viziunea acestuia, si nu pentru ca a fost membru PSD.

"Este fost membru al PSD, dar nu pentru aceasta calitate l-am ales, cat pentru experienta si viziunea pe care le are dansul pe domeniul pe care i l-am propus. In domeniul Administratiei (...) vreau sa venim cu un proiect de imbunatatire a activitatii acolo, pentru mai multa transparenta, eficienta.

Pe de alta parte, dansul, prin activitatea profesionala pe care o are, cunoaste bine societatea romaneasca si legatura dintre Guvern si societatea romaneasca mi se pare importanta si cred ca va avea un aport semnificativ din acest punct de vedere", a declarat Ciolos, duminica, dupa ce si-a anuntat lista de ministri.

Dacian Ciolos a anuntat lista ministrilor. Cum vor primi partidele Guvernul tehnocrat - LIVE

Cine sunt ministrii din Cabinetul Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica lista ministrilor pe care spera sa primeasca votul in Parlament.

Ciolos a tinut sa precizeze ca este un guvern cu oameni cu experienta pe domeniile pe care i-a propus, competenti si cu integritate. Totodata, este foarte probabil sa avem primul Guvern al Romaniei cu o treime femei.

Prima oprire a lui Ciolos dupa acest anunt a fost chiar la PSD. Premierul desemnat participa la sedinta Comitetului Executiv National, duminica, unde discuta cu social-democratii despre componenta Guvernului si va cere sprijinul lor in Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Vasile Dancu vicepremier guvern Ciolos, #Vasile Dancu ministru Cabinet Ciolos , #premier