Ciolos merge la meciul Franta-Romania, la Euro 2016

Luni, 06 Iunie 2016, ora 16:40
2406 citiri
Ciolos merge la meciul Franta-Romania, la Euro 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos se va afla intr-o vizita oficiala la Paris, joi si vineri, in timpul careia va merge si la meciul de fotbal dintre Romania si Franta de la Euro 2016, alaturi de presedintele francez Francois Hollande.

Dacian Ciolos va pleca joi dimineata spre Paris, unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali si, incepand cu ora 13:30, va lua parte la receptia oficiala de deschidere a participarii Romaniei la Euro 2016, se arata intr-un comunicat al Guvernul remis luni Ziare.com.

Mergi si tu sa-i incurajezi pe tricolori in Franta? Foarte bine, dar nu uita de asigurarea de calatorie!

Vizita lui Ciolos continua vineri cu o intrevedere, la ora 10:00, cu premierul francez Manuel Valls, urmand ca la pranz prim-ministrul de la Bucuresti sa se intalneasca cu cei doi copii orfani ai cuplului de romani ucisi in atentatele de la Paris.

La ora 20:00, Dacian Ciolos va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France impreuna cu presedintele Frantei Francois Hollande, iar la 20:45 va participa la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal Euro 2016 si va urmari meciul Franta-Romania.

Citeste mai multe si despre vizita lui Dacian Ciolos in Canada

D.T.

#Ciolos meci Romania Franta, #Ciolos meci Hollande, #Ciolos vizita Paris , #premier