Ciolos: Nu sunt somer de lux si nu consider ca este prea tarziu

Miercuri, 06 Iunie 2018, ora 20:50
7316 citiri
Ciolos: Nu sunt somer de lux si nu consider ca este prea tarziu
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca a decis sa se implice politic nu pentru ca e "somer de lux", asa cum a fost criticat, ci pentru ca vrea sa fie impacat cu propria-i constiinta.

"Eu vreau sa fiu cu sufletul impacat ca acum, nu maine sau poimaine, acum fac tot ce tine de mine, ca sa simt ca pot sa las ceva. Si daca avem impresia ca am pierdut timpul, ca am pierdut anii trecuti, pentru ca nu s-a intamplat in tara asa cum am fi vrut noi sa se intample, atunci imi pun problema macar de acum inainte sa fac eu asa cum as fi vrut sa fie inainte si nu s-a intamplat, pentru ca nu a facut nimeni. Deci, de asta am acceptat sa intru la guvernare in 2015 si sa nu ma duc sa imi vad de alte lucruri unde puteam sa imi valorific competentele.

Si de asta am acceptat ca acum sa imi pun intre paranteze activitatea profesionala, nu pentru ca sunt somer de lux, cum spun altii si ca nu imi gasesc de lucru si atunci m-am aflat in treaba ca sa fac o platforma, ci intrucat consider ca asta e modalitatea mea sa ma impac cu propria-mi constiinta, ca nu consider ca este ultimul moment. Nu consider nici ca este prea tarziu. Dar consider ca nu mai are rost sa mai astept", a afirmat Dacian Ciolos.

Ciolos a discutat despre problemele sibienilor cu aproape o suta de oameni, in cadrul unei dezbateri organizate de Platforma Romania 100.

Fostul premier le-a spus celor prezenti ca romanii si-au schimbat individual mentalitatea, dar ca este timpul sa nu mai fie ancorati in trecut, ci sa se gandeasca mai optimist la viitor si sa propuna solutii ca sa o duca mai bine.

Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
Sebastian Burduja (PNL) este principalul vinovat pentru „creșterea necontrolată a prețurilor energiei", este convins George Simion (AUR). Potrivit liderului din opoziție, Guvernul PSD+PNL a...
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
70% din balanța comercială a României înclină către importuri pe bandă rulantă, potrivit economistului Mircea Coșea. Însă, ministrul PSD al Economiei, Radu Oprea, susține că pentru...
#Ciolos Romania 100 partid , #premier
  1. Acuzații grave lansate de George Simion: „Asta au făcut băieții șmecheri și Sebastian Burduja!"
  2. Guvernul Ciolacu a stabilit ținta exporturilor pentru anul 2024. Anunț de ultimă oră al ministrului
  3. Surpriză! Pe cine a ales Elena Lasconi șef de campanie pentru alegerile prezidențiale
  4. „Înaltă trădare!". Diana Șoșoacă cere punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis
  5. Cei mai anoști prezidențiabili din perioada postcomunistă
  6. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  7. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  8. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  9. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  10. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”