Ciolos publica un "bilant in imagini": Zeci de fotografii cu momente emblematice ale guvernarii

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 15:51
10098 citiri
Ciolos publica un "bilant in imagini": Zeci de fotografii cu momente emblematice ale guvernarii
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos a publicat duminica, pe Facebook, "un altfel de bilant" al anului in care a condus Guvernul Romaniei, unul in zeci de fotografii facute in momente emblematice.

"Un altfel de bilant, in imagini, al anului de guvernare. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte. Cateva zeci de imagini fac... pai, in acest caz, mai mult decat as putea scrie intr-o carte intreaga despre tot ce a insemnat acest an", a sris Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Fostul prim-ministru a mai precizat ca au fost atat momente dificile si tensionate, dar si momente frumoase si emotionante, "iar cel mai adesea, din toate la un loc".

"Fotografiile surprind si momente cu zambete. Este datorita increderii si motivatiei in tot ceea ce am facut si convingerii ca trebuie sa ramanem noi insine, in orice imprejurare", a conchis Ciolos.

Ciolos isi face bilantul in infografice: Rostul nostru a fost sa sadim cateva semnite. Am incredere ca vor da roade

Imaginile postate pe Facebook surprind, printre altele, momente in care Ciolos lucreaza alaturi de ministrii sai ori in care participa la intalniri cu lideri europeni precum cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande.

D.T.

#bilant imagini Ciolos, #Ciolos fotografii guvernare , #premier