PNL se intalneste cu Ciolos: Liberalii nu vor face nicio propunere de ministru

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 15:11
2686 citiri
PNL se intalneste cu Ciolos: Liberalii nu vor face nicio propunere de ministru
Foto: Facebook/Teodor Atanasiu

Liderii PNL vor avea duminica o intalnire cu premierul desemnat, Dacian Ciolos, care isi va prezenta echipa de guvernare, a declarat copresedintele PNL Teodor Atanasiu, precizand ca liberalii nu au facut nicio propunere de ministru intrucat acesta isi alege singur membrii cabinetului.

"Domnul Ciolos are o intalnire cu toate partidele parlamentare pentru a-si prezenta echipa, am inteles ca in ziua de maine. Si PNL are o intalnire maine cu domnul Ciolos", a spus, sambata, la o conferinta de presa, Teodor Atanasiu.

El a precizat ca PNL nu i-a facut lui Dacian Ciolos nicio propunere de ministru, adaugand ca premierul desemnat isi alege singur echipa guvernamentala, iar liberalii vor sustine acest guvern.

"PNL nu a facut nicio propunere domnului Ciolos. Domnul Ciolos isi alege echipa. Cand o sa avem un guvern al PNL, atunci o sa facem propuneri. Atat timp cat sustinem Guvernul, ne asumam si sa decontam greseli, dar asta nu inseamna ca am facut propuneri. Va fi un guvern de tehnocrati (...) ", a mai spus Atanasiu.

Senator PSD: Nu votez Guvernul Ciolos. E rezultatul unor aranjamente incorecte, de tip Basescu

Intrebat daca PNL va vota un guvern din care vor face parte si fosti ministri ai Guvernului Ponta, Atanasiu a precizat ca spera ca liberalii sa nu fie pusi in aceasta situatie.

"In ceea ce priveste ministrii Cabinetului Ponta, sper sa nu fim niciodata pusi intr-o astfel de pozitie. Nu o sa fim", a aratat Atanasiu.

Guvernul lui Ciolos prinde contur: Cele mai noi nume vehiculate

El a mai apreciat ca, marti sau miercuri dimineata, Cabinetul Ciolos va fi investit.

"Am inteles asa, calendarul este urmatorul: luni, vine Guvernul pentru audieri in comisiile parlamentare, asta inseamna ca marti poate fi dat votul de investitura pentru noul Guvern.

Daca nu se termina audierile luni, si se termina marti, s-ar putea sa fie impinsa procedura pana marti dupa-amiaza sau miercuri dimineata, dar nu mai tarziu de miercuri o sa avem cu siguranta votul pe noul Guvern. Dupa declaratiile politice pe care le-am auzit, nu cred ca va fi o problema pentru investitura acestui Guvern", a precizat Atanasiu.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#PNL intalnire Ciolos, #Anastasiu guvern Ciolos , #premier