Sotia lui Dacian Ciolos a cantat la Gala Micului Print: Ce le-a transmis copiilor (Video)

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 18:52
10582 citiri
Sotia lui Dacian Ciolos a cantat la Gala Micului Print: Ce le-a transmis copiilor (Video)
Foto: captura YouTube / Ziarul Unirea

Sotia premierului Dacian Ciolos, Valerie Ciolos-Villemin, a participat, joi, la Gala Micului Print, organizata la Alba Iulie, ocazie cu care a sustinut un recital artistic si le-a vorbit celor prezenti despre puterea exemplului si a adevarului.

Nu a fost pentru prima data cand Valerie Ciolos-Villemin a luat parte la diverse actiuni comunitare, informeaza Vocea Transilvaniei, care citeaza Agerpres.

"Ma bucur sa vad ca aici nu asteptati Guvernul sa va rezolvati toate problemele, ca ati inteles ca fiecare avem putere in mana noastra, (...) si putem face. Prin voluntariat, prin munca pe care o facem in fiecare zi intr-un mod profesional, cand spunem adevarul, cand alegem adevarul fata de minciuna, cand alegem sa fim corecti, avem o putere enorma. Si asta o sa fie schimbarea, nu altceva. Asa ca va multumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l dati si speranta ca se poate face ceva oriunde suntem", a declarat, de pe scena, sotia premierului Ciolos.

Valerie Ciolos-Villemin a fost invitata de onoare a Galei Micului Print, eveniment in cadrul caruia copii de la gradinite din Alba Iulia au prezentat un spectacol, iar cativa oameni de afaceri care s-au implicat in viata comunitatii au fost premiati.

Dacian Ciolos, dezvaluire inedita despre sotia sa: si-a activat o pasiune mai veche (Video)

"Ati facut niste momente artistice absolut minunate. Va rog sa ma sustineti, ca si eu am emotii. Felicitari pentru mobilizare, sunt de-a dreptul impresionata ca imi usurati foarte mult munca. Stiti, a fi sotia unui domn cu functie nu este ceva care sa stii de la nastere, inveti pe parcurs si e efectiv mult, mult de invatat", le-a spus copiilor si organizatorilor Valerie Ciolos-Villemin, inainte de recital.

Aceasta a cantat cateva melodii dedicate femeilor si mamelor, printre care si Ave Maria, si a dansat alaturi de cativa copii care au tinut sa urce pe scena.

Evenimentul a fost organizat de Primaria Alba Iulia, Centrul de Resurse - Academia Doamnelor si Asociatia Micul Print Alba Iulia.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#sotie Ciolos recital Micul Print, #Valerie Ciolos Gala Micul Print , #premier