USR nu vrea ca Ciolos sa-si faca partid: Draga Dacian, vino in USR. Acum, cat nu e prea tarziu!

Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 23:09
5867 citiri
USR nu vrea ca Ciolos sa-si faca partid: Draga Dacian, vino in USR. Acum, cat nu e prea tarziu!

Mai multi parlamentari USR l-au invitat, prin intermediul unei scrisori deschise, pe Dacian Ciolos sa intre in USR "acum, cat nu e prea tarziu", sustinand ca "Romania este pusa in genunchi si nu este acum momentul de calcule si strategii politice".

"Draga Dacian, (...) am fi vrut sa petrecem aceste sarbatori in liniste si bucurie si sa-ti scriem doar pentru a-ti ura cele bune. Insa justitia tocmai ce a fost schilodita de PSD. Asa ca am ales sa iti scriem aceste randuri si sa spunem lucrurilor pe nume, fara ocolisuri, asa cum le sta bine oamenilor care au incredere unul in celalalt.

Dacian, vino in USR si hai sa lucram impreuna! Am inteles prudenta de pana acum si ti-am respectat optiunea. Dar timpul nu mai are rabdare. Romania este pusa in genunchi si nu este acum momentul de calcule si strategii politice. Acum trebuie sa fim uniti. Sa actionam impreuna si sa dam oamenilor speranta", se arata intr-o scrisoare obtinuta de Mediafax, semnata de mai multi deputati si senatori USR.

Potrivit semnatarilor, USR si Platforma 100 au acelasi scop si aceleasi valori.

"Ce beneficiu este in a avea doua partide mai mici in locul unuia mai mare? Castiga Romania ceva din aceasta impartire artificiala? Locul tuturor, si al tau, si al colegilor tai, si al nostru este sub aceeasi acoperis. Iar acoperisul care deja exista se numeste USR. Hai sa folosim ceea ce avem si hai sa ne ocupam de ceea ce conteaza. Cu tine, cu Vlad, cu Dragos si cu toti ceilalti colegi ai tai de buna credinta chiar putem face lucruri mari.

Stii deja ca actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita in USR. Credem ca exact acelasi mandat il va da si Comitetul Politic al USR, daca va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cat inca nu e prea tarziu", se mai arata in scrisoarea parlamentarilor USR.

Scrisoarea deschisa este semnata de Cristian Ghica, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Ramona Dinu, Silviu Dehelean, Stelian Ion, George Dirca, Lucian Stanciu-Viziteu, Bogdan Rodeanu, Mihai Gotiu, Dan Lungu, Daniel Popescu, Mihai Botez, Dan Radulescu si Sergiu Vlad, toti parlamentari ai Uniunii Salvati Romania.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...