Daciana Sarbu, criticata pentru tinuta de la vot

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 11:20
12414 citiri
Daciana Sarbu, criticata pentru tinuta de la vot
Foto: Kanal D

Tinuta Dacianei Sarbu de la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost criticata, luni seara, de Iulia Albu.

Invitata la Kanal D, Iulia Albu a taxat decizia sotiei premierului de a purta pentru aceasta ocazie dres negru.

"Lipsit de originalitate si foarte previzibil faptul ca au purtat aceeasi culoare ca si in primul intai. Iarasi mov, Daciana mai are si dres negru. Dresurile negre se purtau de femeile de la tara inainte, atat de groase. Nu te duci in acest fel la un eveniment, care totusi este unul festiv, nu a murit nimeni", a spus fashion editorul.

Sotia lui Iohannis - examen de moda marca Iulia Albu

Ea a mentionat ca materialele hainelor europarlamentarului ar fi putut fi de o mai buna calitate.

"In rest, hainele sunt croite pe ea cu mici mentiuni in legatura cu calitatea produsului, dar totusi nu ii pun in evidenta silueta. E o femeie slaba, e tanara, e o tinuta mai potrivita unei femei de 50 de ani, dar nu lui Carmen Iohannis, care nu arata de 54 de ani", a punctat ea.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Iulia Albu a intampinat mici probleme atunci cand s-a incurcat in privinta functiei pe care o ocupa in prezent Daciana Sarbu.

"Eu inteleg aceasta atitudine a ei. A fost om politic, nu stiu daca mai este. (Moderatorii i-au atras atentia ca este europarlamentar - n.red.). E om politic. A incercat sa ramana in umbra sotului prin aceste alegeri.

Eu cred ca nu functioneaza lucrurile cand sunt doi oameni politici in aceeasi familie, pentru ca in politica femeia trebuie sa fie intotdeauna un pas in spatele femeii. Lucrurile asa functioneaza", a continuat ea.

Fashion editorul a mai spus ca, avand in vedere functia sa, Daciana Sarbu ar fi trebuit sa apeleze la ajutorul unor specialisti.

"Venind de la o persoana care este intr-o asemenea functie putea sa faca o investitie mai importanta. Nu neaparat in bani, ci in timp, sa isi angajeze un consultant de imagine, sa angajeze executantii potriviti, sa aleaga materialele potrivite. Dar imaginea lor nu a fost una foarte slaba, doar ca ne asteptam la altceva", a incheiat ea.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Referitor la adresa viitoarei prime doamne a tarii, Carmen Iohannis, Iulia Albu a avut, luni, numai cuvinte de lauda.

"Felicitari! O ador pe ACESTA (sic!) Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!", a scris ea pe site-ul sau.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Daciana Sarbu tinuta, #Daciana Sarbu criticata Sarbu, #Daciana Sarbu Iulia Albu , #stiri Daciana Sarbu
Comentarii