Tariceanu neaga ca ar fi fost sunat de Daimler

Vineri, 01 Februarie 2008, ora 16:27
1790 citiri
Tariceanu neaga ca ar fi fost sunat de Daimler

Premierul Tariceanu neaga ca ar fi fost contactat telefonic de reprezentantii Daimler in vederea unei eventuale investitii a grupului auto german in Romania.

Surse guvernamentale au declarat, vineri, ca reprezentanti din conducerea Daimler i-au prezentat premierului Tariceanu, intr-o discutie telefonica, intentia companiei germane de a deschide o uzina auto in Romania.

Aceleasi surse, citate de Mediafax, sustin ca seful Guvernului solicitand mai multor ministri sa pregateasca o lista cu locatiile unde ar putea fi amplasata o astfel de unitate de productie.

"Zona Clujului a reprezentat o "tinta" pentru grupul german ca amplasament al viitoarei fabrici, dar in prezent sunt luate in calcul si alte locatii, precum imprejurimile orasului Cugir, unde Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes-Benz, detine o fabrica de cutii de viteze, au afirmat sursele citate.

In 2001, grupul DaimlerChrysler a infiintat firma mixta Star Transmission, la Cugir, pentru producerea de roti dintate si piese pentru Mercedes Benz, dar si pentru industria europeana de autoturisme.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Camelia Spataru, a afirmat ca primul ministru nu a fost contactat telefonic de grupul german Daimler.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Tariceanu, #telefon, #Daimler, #Mercedes , #Romania
Comentarii