Dan Adamescu i-a vandut fiului vitreg o parte din magazinul Unirea cu 500.000 de euro

03 Noiembrie 2014 - Dan Adamescu i-a vandut fiului vitreg o parte din magazinul Unirea cu 500.000 de euro

Omul de afaceri Dan Adamescu i-a vandut fiului sau vitreg, Rani Palade, pentru 2,2 milioane de lei (498.400 euro), actiuni reprezentand 3,6% din Unirea Shopping Center (SCDM), companie controlata indirect de familia Adamescu.

Transferul participatiei a avut loc vineri, la un pret de 20,44 lei/actiune, se arata intr-un anunt transmis de companie pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Pretul la care a fost operat transferul de tip deal este cu 67% mai mic fata de cea mai recenta

Dan Adamescu a fost la instanta suprema in scaun cu rotile

20 Octombrie 2014 - Dan Adamescu a fost la instanta suprema in scaun cu rotile

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost, luni, in scaun cu rotile la instanta suprema, unde a cerut inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu controlul judiciar, acesta fiind ajutat de catre persoanele care l-au insotit.

Dan Adamescu nu a facut declaratii nici la intrarea si nici la iesirea din sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a stat aproximativ o ora.

Intrebat daca dosarul Carpatica, in care este acuzat de fapte de coruptie, este o inscenare, Adamescu a dat aprobator din

Dan Adamescu a fost eliberat din arestul preventiv si va fi in arest la domiciliu

30 August 2014 - Dan Adamescu a fost eliberat din arestul preventiv si va fi in arest la domiciliu

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost eliberat din arestul preventiv, anunta B1 TV.

Avocatii lui Dan Adamescu au solicitat inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau eliberarea de sub control judiciar. Gestul a fost facut dupa ce magistratii ICCJ au respins contestatia formulata de avocatii omului de afaceri.

Dan Adamescu a fost arestat preventiv in data de 6 iunie, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, acesta fiind acuzat ca ar fi mituit doi judecatori pentru ca

Dosarul "Spaga la judecatori". Miliardarul Adamescu credeaca poate cumpara Justitia ca la taraba

12 Iunie 2014 - Dosarul "Spaga la judecatori". Miliardarul Adamescu credeaca poate cumpara Justitia ca la taraba

Unul dintre cei mai bogati si infl uenti romani este arestat de o saptamana pentru mituirea a doi judecatori. Prin faptele sale, Dan Adamescu a afectat mediul de afaceri, potrivit DNA.

Banii nu pot cumpara Justitia, este mesajul transmis de judecatorii de drepturi si libertati care l-a trimis dupa gratii pe afaceristul Dan Adamescu (66 de ani), acuzat ca a dat mita la doi magistrati.

Pe podiumul bogatilor

Potrivit motivarii arestarii, miliardarul, care are cetatenie germana, are in

Miliardarul Dan Adamescu, arestat 30 de zile

06 Iunie 2014 - Miliardarul Dan Adamescu, arestat 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva a lui Dan Adamescu, in dosarul in care este acuzat ca le-ar fi dat mita 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, pentru ca acestia sa dispuna solutii favorabile in doua dosare de insolventa.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dan Adamescu la scurt timp dupa ce acestuia ii expirase ordonanta de retinere.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti poate fi