Ziare.com

Dan Balan da Rusia pe Romania

Luni, 20 Mai 2013, ora 20:11

   

Dan Balan da Rusia pe Romania
Dupa un an de zile in care a scos melodii numai in limba rusa care au fost pe primele locuri in topuri, Dan Balan revine pe piata romaneasca cu melodia "Lendo Calendo". Cantecul este o colaborare cu artista Tany Vander si rapperul Brasco.

"O perioada am scos mai multe piese in limba rusa, care au fost number one in topuri, iar acum m-am hotarat sa lansez o piesa internationala, datorita careia o sa vin si in Romania. Sper ca fanilor romani sa le placa noul single, ma voi intalni cu ei cat de curand", a spus Dan Balan, potrivit unui comunicat remis luni Ziare.com.

La compunerea piesei au muncit mai multe persoane cu o experienta mare in muzica. Balan a colaborat cu Gerina di Marco si Romel Rachaird Cummings.

"Linia melodica si ritmul mi-au dictat faptul ca versurile trebuie sa fie intr-o limba hispanica. Cu toate acestea, eu nu stiam mai deloc limba spaniola, pe care m-am hotarat sa o folosesc, asa ca in trei luni am invatat-o, apoi am fost in Barcelona, ca sa imi perfectionez accentul, si am lucrat cu o cantautoare din Los Angeles, originara din Venezuela", a spus artistul.

Ce inseamna "Lendo Calendo?

Melodia este ritmata, perfecta pentru vara si este realizata in stilul caracteristic lui Dan Balan.

"Eu am nascocit aceste cuvinte, 'Lendo Calendo'. Desi nu inseamna nimic, le-am gandit ca pe niste cuvinte magice, precum 'Abracadabra', sau 'La lu lei'", a marturisit cantaretul.

A.G.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4036 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor