Dan Barna își anunță susținerea pentru Cătălin Drulă la şefia USR: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”
Dan Barna / USR
Dan Barna, fost președinte al USR, a declarat, după ce Cătălin Drulă şi-a anunţat candidatura la şefia USR, că ”lupta pentru destinul României va fi una grea”. Barna apreciază că Drulă merită încrederea colegilor de partid şi a românilor: ”Am încredere în capacitatea lui de a duce organizaţia mai departe”. ...
Dan Barna: ”Cătălin Drulă ar fi un candidat foarte bun pentru șefia USR”
Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 12:00 - Dan Barna: ”Cătălin Drulă ar fi un candidat foarte bun pentru șefia USR”
Dan Barna / stiri Dan Barna
Cătălin Drulă ar fi un candidat "foarte bun" pentru funcţia de preşedinte al USR, a afirmat miercuri Dan Barna, vicepreşedinte al formaţiunii. Precizarea a fost făcută într-o...
Barna susține că noul regulament al Camerei ar întoarce Parlamentul în epoca Dragnea: „Nu ştia nimeni nimic; abuzurile se petreceau sub umbrela majorităţii”
Miercuri, 09 Februarie 2022, ora 11:23 - Barna susține că noul regulament al Camerei ar întoarce Parlamentul în epoca Dragnea: „Nu ştia nimeni nimic; abuzurile se petreceau sub umbrela majorităţii”
Dan Barna / stiri Dan Barna
Fostul preşedinte al USR, Dan Barna, a declarat miercuri, 9 februarie, că sancţiunile asupra celor care fac acte de violenţă în Parlament trebuie să rămână în Regulament, precizând...
Dan Barna exclude o candidatură pentru preşedinţia USR. "Cătălin Drulă este în momentul de faţă preşedintele interimar, am toată încrederea în el"
Marti, 08 Februarie 2022, ora 16:33 - Dan Barna exclude o candidatură pentru preşedinţia USR. "Cătălin Drulă este în momentul de faţă preşedintele interimar, am toată încrederea în el"
Dan Barna / stiri Dan Barna
Vicepreşedintele USR Dan Barna a respins marţi, 8 februarie, ipoteza unei candidaturi pentru preşedinţia USR la următorul congres al partidului. "Nu se pune problema ca eu să revin în...
Dan Barna confirmă că Cioloș a amenințat cu demisia: ”Sper să fie doar o încercare de a face politică într-un fel personal”
Joi, 03 Februarie 2022, ora 22:46 - Dan Barna confirmă că Cioloș a amenințat cu demisia: ”Sper să fie doar o încercare de a face politică într-un fel personal”
Dan Barna / stiri Dan Barna
Vicepreşedintele USR Dan Barna a confirmat joi seară, 3 februarie, că Dacian Cioloș a anunțat că va demisiona de la șefia partidului dacă Biroul Naţional nu îi va vota programul....

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Dan Barna, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Dan Barna
Dan Barna
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dan Barna, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.