Barna: Dupa cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 18:41
8786 citiri
Barna: Dupa cum arata estimarile, jucam la cateva mii de voturi
Foto: Facebook Dan Barna

Candidatul USR la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca, dupa estimarile din acest moment, rezultatul scrutinului se joaca la cateva mii de voturi, indemandu-i pe tineri sa iasa la vot si spunandu-le ca este mai usor sa votezi decat sa pleci din tara sau decat sa stai in frig la proteste.

"Din cum arata cifrele, din cum arata rezultatele, estimarile care mi-au ajuns pe la urechi, jucam la cateva mii de voturi. De aceea fac un apel la toti tinerii, la toti cei care stau acasa acum si au votat deja sa verifice, sa dea telefoane, stanga, dreapta, sa-si trimita prietenii si colegii la vot pentru ca e mult mai usor sa votezi decat sa pleci din tara, e mult mai usor sa votezi decat sa stai in frig la proteste in lunile de iarna, e mult mai usor sa votezi decat sa iesi la mitinguri, in loc sa te bucuri de viata de calitate cu familia sau cu prietenii. Mergeti la vot, verificati daca prietenii vostri, familia voastra au fost la vot si daca nu au facut-o, trimiteti-i sa voteze", a afirmat Barna, duminica seara, la sediul de campanie al USR.

El a mai spus ca este unul din acele momente cand poti spune ca daca ieseam la vot poate rezultatul era altul sau am votat si am facut istorie.

"E unul din momentele acelea in care poti sa spui poate era altfel daca ieseam sa votez sau poti sa spui atunci am fost si am votat si am facut istorie si lucrurile s-au schimbat din ziua aceea. Astazi este un moment cand stampila aceea mica reprezinta o forta extraordinara pe care o are fiecare cetatean si daca iesim mai multi la vot o sa avem rezultatul de care are nevoie Romania", a mai precizat Dan Barna.

#Barna rezultat alegeri prezidentiale 2019 , #candidat prezidentiale