Dan Barna indeamna la vot: Doar unul dintre cei doi candidati ofera speranta ca Romania continua directia spre Europa

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 11:07
3048 citiri
Dan Barna indeamna la vot: Doar unul dintre cei doi candidati ofera speranta ca Romania continua directia spre Europa
Foto: captura video Facebook/Dan Barna

Presedintele USR, Dan Barna, a votat la Sibiu, la fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale, subliniind ca este un moment important pentru istoria tarii, deoarece doar unul dintre cei doi candidati ramasi in finala ofera "speranta ca Romania va continua directia spre Europa".

Spre deosebire de turul I, cand a venit la vot impreuna cu sotia si parintii, de data aceasta Dan Barna a fost singur la sectia 54 din Sibiu, insotit doar de cativa apropiati.

"Am exprimat votul necesar si, din punctul meu de vedere, obligatoriu pentru calitatea de cetatean al Romaniei. Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, directia spre bunastare si spre un stat civilizat, modern. Doar unul dintre cei doi candidati ofera aceasta speranta (nu este o garantie, este o speranta) si, de aceea, ii indemn pe toti cetatenii ca pana la finalul acestei zile sa iasa si sa voteze (...). Este un moment important pentru istoria Romaniei si am toata increderea ca la finalul zilei o sa avem din nou speranta unei Romanii care se modernizeaza".

Intrebat de ce a venit singur, Dan Barna a precizat ca sotia sa este in Bucuresti, dar el a tinut neaparat sa voteze la Sibiu, pentru ca este circumscriptia lui si o respecta. "Am venit sa votez acasa", a subliniat Dan Barna.

Vezi aici LIVE cum se desfasoara votul in tara

Iata si desfasurarea ultimei zile de vot pentru alegerile prezidentiale in strainatate.

#Barna votat tur doi prezidentiale, #Dan Barna alegeri prezidentiale Iohannis , #candidat prezidentiale