Dan Barna la Timisoara: 30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 21:27
3803 citiri
Dan Barna la Timisoara: 30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri
Foto: Facebook / Alianta 2020 USR PLUS

Circa trei sute de membri si simpatizanti ai USR-PLUS au participat, duminica seara, la mitingul organizat de prezidentiabilul USR PLUS, Dan Barna, in Piata Libertatii din Timisoara.

Liderul USR a reiterat faptul ca alianta politica din care face parte doreste o Romanie fericita pentru toti cetatenii ei, care dupa ce si-au castigat libertatea, in urma cu 30 de ani, au dreptul sa isi castige acum si bunastarea.

"30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri. Si ne-au dat tara asta, din care tinerii vor sa plece, din care 5 milioane de romani au plecat deja sa-si caute fericirea in alte parti. Candidez la Presedintie pentru ca vreau din tot sufletul sa schimb asta. Stiu ca putem fi fericiti si in Romania. Si voi o stiti. Si suntem din ce in ce mai multi. Am fost 2 milioane la alegerile din mai. Am castigat in Timisoara, Bucuresti, Cluj si in toate marile orase din tara. Am castigat in cele mai mari judete din Romania. Am castigat printre romanii din Diaspora. Acum este momentul nostru. Putem da Romaniei o administratie onesta si un guvern competent. Putem construi o tara in care tinerii sa vrea sa traiasca. Putem castiga Presedintia. Putem fi fericiti in Romania", a declarat Dan Barna.

La manifestarea din Piata Libertatii au fost prezenti si Vlad Voiculescu, coordonator regional Bucuresti-Ilfov si membru al Biroului National PLUS; Cristian Ghinea, europarlamentar USR PLUS; Lavinia Aioanei, coordonator judetean PLUS; Dominic Fritz, membru USR Timisoara.

Vlad Voiculescu a spus ca Romania are nevoie de un presedinte care sa aiba grija si compasiune fata de oameni, care sa puna umarul la un viitor mai bun pentru tara, si nu in ultimul rand, un presedinte care sa lupte.

"Suntem in locul de unde a inceput schimbarea. Dupa Revolutie, romanii chiar au sperat ca pot fi fericiti, aici in Romania. Sperantele oamenilor au fost insa diluate si de prea multe ori strivite. Oamenii au inceput sa plece din Romania pentru ca nu se mai regasesc in felul in care aceasta tara arata, de multe ori in felul in care ne purtam unii cu altii, dar mai ales nu se mai regasesc in directia in care politicienii duc aceasta tara. Avem nevoie de un Presedinte care sa aiba grija si compasiune fata de oameni, care sa puna umarul la un viitor mai bun pentru Romania si nu in ultimul rand un presedinte care sa lupte. Doar asa o sa facem din Romania tara in care sa vrei din nou sa traiesti. Tara in care romanii sa poata spera sa fie fericiti. Dan Barna, fii Presedintele de care avem nevoie!", a declarat Vlad Voiculescu.

USR a organizat sambata si duminica la Timisoara al cincilea sau Congres, in cadrul acestuia Dan Barna fiind validat pentru functia de presedinte al formatiunii si, totodata, a fost un ales un nou Birou National si noi comisii nationale de arbitraj si de cenzori.

#Dan Barna candidat prezidentiale, #Barna presedinte, #USR Timisoara , #candidat prezidentiale