Dan Barna la Timisoara: 30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 21:27
3545 citiri
Dan Barna la Timisoara: 30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri

Circa trei sute de membri si simpatizanti ai USR-PLUS au participat, duminica seara, la mitingul organizat de prezidentiabilul USR PLUS, Dan Barna, in Piata Libertatii din Timisoara.

Liderul USR a reiterat faptul ca alianta politica din care face parte doreste o Romanie fericita pentru toti cetatenii ei, care dupa ce si-au castigat libertatea, in urma cu 30 de ani, au dreptul sa isi castige acum si bunastarea.

"30 de ani am cerut putin de la conducatorii nostri. Si ne-au dat tara asta, din care tinerii vor sa plece, din care 5 milioane de romani au plecat deja sa-si caute fericirea in alte parti. Candidez la Presedintie pentru ca vreau din tot sufletul sa schimb asta. Stiu ca putem fi fericiti si in Romania. Si voi o stiti. Si suntem din ce in ce mai multi. Am fost 2 milioane la alegerile din mai. Am castigat in Timisoara, Bucuresti, Cluj si in toate marile orase din tara. Am castigat in cele mai mari judete din Romania. Am castigat printre romanii din Diaspora. Acum este momentul nostru. Putem da Romaniei o administratie onesta si un guvern competent. Putem construi o tara in care tinerii sa vrea sa traiasca. Putem castiga Presedintia. Putem fi fericiti in Romania", a declarat Dan Barna.

La manifestarea din Piata Libertatii au fost prezenti si Vlad Voiculescu, coordonator regional Bucuresti-Ilfov si membru al Biroului National PLUS; Cristian Ghinea, europarlamentar USR PLUS; Lavinia Aioanei, coordonator judetean PLUS; Dominic Fritz, membru USR Timisoara.

Vlad Voiculescu a spus ca Romania are nevoie de un presedinte care sa aiba grija si compasiune fata de oameni, care sa puna umarul la un viitor mai bun pentru tara, si nu in ultimul rand, un presedinte care sa lupte.

"Suntem in locul de unde a inceput schimbarea. Dupa Revolutie, romanii chiar au sperat ca pot fi fericiti, aici in Romania. Sperantele oamenilor au fost insa diluate si de prea multe ori strivite. Oamenii au inceput sa plece din Romania pentru ca nu se mai regasesc in felul in care aceasta tara arata, de multe ori in felul in care ne purtam unii cu altii, dar mai ales nu se mai regasesc in directia in care politicienii duc aceasta tara. Avem nevoie de un Presedinte care sa aiba grija si compasiune fata de oameni, care sa puna umarul la un viitor mai bun pentru Romania si nu in ultimul rand un presedinte care sa lupte. Doar asa o sa facem din Romania tara in care sa vrei din nou sa traiesti. Tara in care romanii sa poata spera sa fie fericiti. Dan Barna, fii Presedintele de care avem nevoie!", a declarat Vlad Voiculescu.

USR a organizat sambata si duminica la Timisoara al cincilea sau Congres, in cadrul acestuia Dan Barna fiind validat pentru functia de presedinte al formatiunii si, totodata, a fost un ales un nou Birou National si noi comisii nationale de arbitraj si de cenzori.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: AGERPRES