Dan Barna vrea dezbatere cu Dancila si Iohannis inainte de primul tur al alegerilor

Luni, 21 Octombrie 2019, ora 19:19
3481 citiri
Dan Barna vrea dezbatere cu Dancila si Iohannis inainte de primul tur al alegerilor
Foto: Arhiva Facebook/Dan Barna

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni, la Ploiesti, ca ii invita pe candidatii PNL si PSD la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere publica despre viitorul Romaniei, care sa aiba loc inainte de primul tur al alegerilor.

"Ii invit in mod public si oficial si pe presedintele Iohannis, candidatul PNL, si pe doamna Dancila, candidatul PSD, la o dezbatere inainte de primul tur al alegerilor, la o dezbatere despre ce fel de Romanie vrem sa vedem mai departe, o Romanie in care ridicam din umeri daca ne dispar padurile si in care lucrurile trebuie pastrate in aceasta logica de pe azi pe maine sau o Romanie moderna si performanta.

Eu am niste puncte de vedere, sunt convins ca si domniile lor au diverse viziuni despre cum trebuie sa arate Romania. Ii invit la o dezbatere deschisa, transparenta, in fata cetatenilor, despre cum trebuie sa arate viitorul acestei tari. Si ma astept ca aceasta dezbatere sa se intample inainte de turul intai", a declarat candidatul Aliantei USR-PLUS la prezidentiale.

Intr-o discutie privata cu cei de la USR, dar care a fost ulterior facuta publica, Barna le spunea acestora ca cel care nu vrea dezbatere in primul tur este Klaus Iohannis.

Si Dancila l-a chemat pe Iohannis in urma cu o saptamana la o "confruntare unu la unu".

#Dan Barna dezbatere Dancila Iohannis , #candidat prezidentiale