Dan Barna vrea neaparat o dezbatere: Daca pana vineri nu accepta niciun candidat, fac eu pe Facebook, cu toti cetatenii!

Marti, 05 Noiembrie 2019, ora 16:37
14521 citiri
Dan Barna vrea neaparat o dezbatere: Daca pana vineri nu accepta niciun candidat, fac eu pe Facebook, cu toti cetatenii!
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat ca, daca pana vineri nu accepta niciun alt candidat sa participe la o dezbatere electorala, va face el una online, la care poate participa orice cetatean.

"Profit de aceasta ocazie sa ii invit, din nou, la dezbatere pe presedintele Klaus Iohannis si pe premierul Dancila (sic!). Voi participa la orice dezbatere, indiferent de format, indiferent de cati candidati, pentru ca eu cred ca aceste dezbateri trebuie sa fie despre viitorul Romaniei (...)

Deci voi participa la orice dezbatere la care va participa fie presedintele Romaniei, fie fostul premier Dancila, pentru ca aceste dezbateri trebuie sa fie despre cum va arata Romania", a declarat Dan Barna, marti, aflat in turneu electoral la Constanta.

Liderul USR a mai spus ca, daca pana vineri nu accepta niciun alt candidat sa participe la o dezbatere cu el, atunci va face el una, de doua ora si jumatate, pe Facebook, la care poate participa orice cetatean.

"In fiecare zi am solicitat si invitat la dezbateri (candidatii - n.red.). O s-o fac si astazi, o s-o fac si maine, pana vineri in fiecare zi. De altfel, vineri, daca nu vor exista dezbateri, o sa fac eu o dezbatere de doua ora si jumatate cu toti cetatenii. Va fi o dezbatere online, pe Facebook, deschisa, la care oricine este binevenit sa puna intrebari", a mai spus Barna.

Candidatul la prezidentiale a mai afirmat, de asemenea, ca "spiritul" lui Liviu Dragnea va fi prezent duminica, la alegeri, prin Viorica Dancila, candidatul PSD la Palatul Cotroceni.

"Ieri a fost un rezultat grozav (votul pentru Guvernul Orban - n.red.), dar scaparea de pesedism, daca vrem sa scapam de spiritul lui Liviu Dragnea si PSD, o putem face duminica, pentru ca spiritul lui Liviu Dragnea va fi prezent pe buletinele de vot si se numeste Viorica Dancila", a adaugat Barna.

A.D.

#Dan Barna dezbatere online cetateni , #candidat prezidentiale