Votul pentru Dan Barna se va da online, timp de 5 zile

Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13:13
5251 citiri
Votul pentru Dan Barna se va da online, timp de 5 zile
Foto: Facebook/USR

Biroul National al USR s-a intrunit miercuri si a stabilit ca se va da un vot de confirmare a increderii in presedintele Dan Barna, dupa ce candidatul USR-PLUS a ratat calificarea in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Informatia a fost confirmata pentru Ziare.com de senatorul USR Silvia Dinica, membru al Biroului National.

Silvia Dinica a mai precizat ca votul online va fi dat de membrii USR incepand de vineri, timp de 5 zile. Tot vineri vor fi anuntate oficial mai multe detalii cu privire la aceasta consultare interna.

Luni seara, Dan Barna a avut o videoconferinta cu liderii organizatiilor USR, la care acestia au putut sa isi spuna opinia cu privire la rezultatul inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Tot atunci, liderul USR a anuntat ca isi pune mandatul pe masa si va cere o confirmare a increderii colegilor de partid.

Citeste mai multe despreDan Barna cere votul de incredere al membrilor USR, dupa ce a ratat calificarea in turul doi .

Joi dimineata, Dan Barna a participat, in Bucuresti, la un "mars de multumire", dupa ce a primit de la romani aproape 1,4 milioane de voturi. Candidatul Aliantei 2020 impreuna cu mai multi dintre colegii sai, printre care si Vlad Voiculescu (PLUS), au dat mana cu trecatorii si au purtat afise pe care scria "Multumim! Crestem si invatam!".

C.B.

#Dan Barna vot confirmare USR , #candidat prezidentiale