Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dan Barna: „PNL a ajuns în buzunarul de la piept al lui Marcel Ciolacu. De ce nu l-ați adus și pe Liviu Dragnea la ministerul Justiției?”

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 11:25
34443 citiri
Dan Barna: „PNL a ajuns în buzunarul de la piept al lui Marcel Ciolacu. De ce nu l-ați adus și pe Liviu Dragnea la ministerul Justiției?”
Vicepreședintele Dan Barna l-a felicitat pe Ciolacu FOTO Facebook / Dan Barna

Vicepreşedintele USR Dan Barna l-a „felicitat” joi, 25 noiembrie, pe Marcel Ciolacu, în ședința de plen în care urmează să se voteze guvernul Ciucă. Barna a subliniat că social-democrații au reușit „ceea ce nici Ion Iliescu nu a reușit. Ați scos PNL din istorie”.

”Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus la buzunarul de la piept al PSD”, a afirmat Barna, criticând faptul că s-a înfiinţat un minister special pentru Gabriela Firea. ”De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a mai afirmat Barna.

”Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră”, a declarat Dan Barna.

”Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”, a adăugat Barna.

Potrivit acestuia, nu e prima dată când cele două partide au afinităţi.

”Nu e prima oară când vă găsiţi afinităţi neaşteptate, dar este prima oară când PNL de bună voie şi nesilit de nimeni, predă guvernarea şi odată cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau”, a mai declarat Barna.

Acesta a criticat că s-a înfiinţat un minister special pentru Gabriela Firea.

”De ce nu l-aţi chemat pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i daţi Ministerul Justiţiei?”, a mai afirmat Barna, criticând, de asemenea, că a fost cooptat în Guvern Sorin Grindeanu, premierul OUG 13.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit de la ora 10.00 pentru a dezbate şi vota programul de guvernare şi lista Executivului Ciucă. Toţi miniştrii propuşi în Guvern şi susţinuţi de alianţa PNL-PSD-UDMR şi minorităţi au fost avizaţi favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate. Înaintea plenului, liderii coaliţiei vor semna acordul politic care va sta la baza alianţei, au declarat surse politice, pentru News.ro.

Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Dan Barna: ”PNL a murit sufocat de Iohannis cu perna pe gură şi aruncat sub patul PSD”
Vicepreşedintele USR Dan Barna a afirmat luni, 22 aprilie, la Ploieşti, că PNL-ul pe care îl ştiau cei care credeau în democraţie şi în drumul european al României ”a murit sufocat de...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Dan Barna USR, #vicepresedinte usr, #investire guvern, #alianta PNL PSD, #guvernul ciuca , #stiri Dan Barna