Dan Bittman nu se lasa si continua teoriile conspiratiei la Antena 3: Ni se spune si cum sa facem petreceri. Covid este o afacere exceptionala

Duminica, 24 Ianuarie 2021, ora 23:20
11291 citiri
Dan Bittman nu se lasa si continua teoriile conspiratiei la Antena 3: Ni se spune si cum sa facem petreceri. Covid este o afacere exceptionala

Dan Bittman, cunoscut pentru derapajele sale in pandemie, ajungand pana la instigare la nerespectarea masurilor impuse de autoritati pentru combaterea Covid-19, a venit cu noi teorii pe aceasta tema, duminica, 24 ianuarie, intr-o emisiune la Antena 3.

Artistul spune ca pandemia ar fi, de fapt, "o afacere exceptionala" pentru anumite persoane, sustinand ca "tot timpul va fi intretinuta starea asta".

"Ni se spune cum trebuie sa stam la petrecerile de Craciun, de Revelion. Tot timpul o sa fie intretinuta starea asta. Poate e chiar banoasa, adica poate sunt categorii sociale care castiga enorm de mult din aceste reglementari.

Pandemia ar putea dura ani de acum incolo. E o afacere execeptionala. Incep sa ma gandesc sa produc si eu intr-o pivnita niste Azitrox, aspirina. O sa inceapa specula, va dati seama. Gigi Becali a incercat sa introduca niste medicamente in tara. O sa inceapa o lupta intre polii de putere, intre oameni de afaceri puternici si, atunci, o sa inceapa scandalul intre ei", a spus Dan Bittman, in studioul Antena 3.

Instigare la nerespectarea masurilor de protectie

In toamna lui 2020, solistul trupei Holograf contesta in termeni duri restrictiile impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

Dupa ce, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, s-a plans ca dupa "minciuna COVID" trebuie sa suporte si "alertele penibile si mincinoase pe telefon", Dan Bittman a criticat, tot la Antena 3, modul in care autoritatile gestioneaza pandemia.

"Pericolul exista (...) Dar ne luam dupa alte tari in loc sa gandim cu capul nostru. Oameni buni, incepeti sa ganditi cu mintile voastre. Nu va mai lasati influentati de tot felul de povesti care vin din Franta, din Italia, din Germania (...)

In Germania sunt, poate, zeci de mii de imbolnaviri in fiecare zi, dar nu moare nici dracu', pentru ca stiu sa aiba grija de ei si ii trateaza. In Romania, avem cateva mii de asa-zise infectari pe zi si, iarta-ma, un medic care lucreaza in sistem exact pe cifre imi povestea cum adunau ei: daca te testeaza de trei ori, la acelasi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai sa revenim cu picioarele pe pamant", a spus, in octombrie, Bittman.

Dan Bittman instiga la revolta impotriva autoritatilor: "Sa dea Dumnezeu sa mor de COVID. Nu vreau sa mai traiesc in conditii degradante"

Dan Bittman insista cu indicatiile pe tema COVID-19: "In locul domnului Arafat, sunam in Franta sau in Bulgaria sa ii intreb cum de joaca fotbal cu tribunele pline si fara masti"

Citeste si:
Teoriile conspirației ale celor din umbră: Cum lovesc psihicul oamenilor VIDEO
Teoriile conspirației ale celor din umbră: Cum lovesc psihicul oamenilor VIDEO
Teoriile conspirațiilor pândesc pe tot internetul și acoperă o gamă amețitoare de subiecte, de la ideea că aselenizările pe Lună ale astronauților americani au fost false până la...
Germania începe o campanie puternică de promovare a unei pastile pentru tratarea COVID-19. Medicamentul, produs de Pfizer
Germania începe o campanie puternică de promovare a unei pastile pentru tratarea COVID-19. Medicamentul, produs de Pfizer
Ministrul german al Sănătăţii, Karl Lauterbach, a declarat duminică că va face eforturi pentru creşterea numărului de prescripţii cu tratamentul antiviral oral Paxlovid pentru Covid-19 al...