Sova o contreaza pe Udrea: Apocalipsa din economie exista doar in capul celor de la PMP

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 21:50
2142 citiri
Sova o contreaza pe Udrea: Apocalipsa din economie exista doar in capul celor de la PMP

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, o contrazice pe Elena Udrea si sustine ca "apocalipsa economica anuntata de aceasta nu exista".

"Romania este in cel mai bun moment economic si social de dupa debutul crizei din 2008. Acest lucru nu convine deloc partidului prezidential, care a inceput, prin vocea Elenei Udrea, sa combata cu neadevaruri evidente rezultatele economice altfel remarcabile ale Guvernului.

Apocalipsa economica anuntata de doamna Udrea nu exista. Chiar marti, Comisia Europeana, in prognozele sale, revizuia in sus cresterea economica a Romaniei pentru 2014 si 2005, estimand si evolutii pozitive in ceea ce priveste inflatia si somajul", precizeaza Dan Sova, pe blog, intr-o postare intitulata "Divortul Elenei Udrea si al PMP de realitatea din economie".

Dan Sova: Toti care intra in conflict cu Elena Udrea sunt dati afara din PDL

Ministrul Sova continua sa combata spusele Elenei Udrea prezentand o serie de cifre care nu corespund cu cele prezentate in declaratiile deputatului de Neamt.

Astfel, Dan Sova scrie ca inflatia din Romania a atins un minim istoric dupa Revolutie in perioada Guvernului Ponta, contrar spuselor Elenei Udrea, care sustine ca tara noastra are cea mai mare inflatie din Europa.

De asemenea, in vreme ce deputatul spune ca somajul a crescut in guvernarea USL, Sova sustine ca numarul de locuri de munca stabile a crescut cu 70.000 in guvernarea USL.

Mai mult, daca Elena Udrea sustine ca preturile au crescut, ministrul Sova spune ca Romania a inregistrat prima scadere la pretul alimentelor de dupa Revolutie.

"Oricat ar incerca doamna Udrea si PMP, batalia cu realitatea nu o pot castiga. Apocalipsa din economie exista doar in capul celor de la PMP", conchide ministrul Dan Sova.

I.S.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Dan Sova Elena Udrea PMP, #Sova Udrea contradictii economie, #Sova apocalipsa economie Udrea , #ministru delegat
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Ce obraznic poti fi tu, neispravitule! Ai tu tupeul sa-i raspunzi
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4