Ziare.com

Sova a depus plangere penala pentru licitatia de la CE Oltenia si spune ca trebuie reluata

Marti, 10 Iunie 2014, ora 20:10

   

Sova a depus plangere penala pentru licitatia de la CE Oltenia si spune ca trebuie reluata
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a depus plangere penala pentru licitatia organizata la CE Oltenia in vederea transportarii carbunelui, exprimandu-si opinia ca procedura trebuie reluata.

Plangerea penala a fost depusa in rem. "Nu se poate declara un castigator, conditia din caietul de sarcini era sa fie trei oferte, ori au existat numai doua. Va trebui s-o reia", a declarat ministrul, citat de Mediafax.

Licitatia a fost initial programata sa se desfasoare in luna ianuarie, iar ceiinvitati sa participe au fost CFR Marfa, GFR-ul controlat de Gruia Stoica si alte trei societati. Au fost acceptate doua oferte.

Conform sursei citate, in faza finala au intrat CFR Marfa, care a cerut 256 milioane lei, si asocierea dintre GFR si alte doua societati, care a cerut 255 milioane lei.

Licitatia a fost amanata dupa ce DNA l-a retinut pe Gruia Stoica, printre acuzatii fiind si aceea ca i-a promis avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro, daca ii spune cat a cerut CFR Marfa la aceasta licitatie, pentru a cere mai putin.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 706 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor