Dan Sova: Depun plangere penala impotriva lui Mihail Neamtu

Vineri, 13 Iulie 2012, ora 15:16
8213 citiri
Dan Sova: Depun plangere penala impotriva lui Mihail Neamtu

Senatorul PSD Dan Sova neaga afirmatiile lui Mihail Neamtu, conform carora i-a repetat obsesiv la ureche "hitleristule, fascistule" in pauza unei emisiuni de televiziune, joi seara.

Reactie halucinanta a senatorului Dan Sova: Neamtule, hitleristule, fascistule!

"Domnul Mihail Neamtu minte. M-am adresat oficial producatorului emisiunii si am cerut inregistrarea pauzei. Impotriva domnului Neamtu voi depune plangere penala. Daca mi se va pune la indemana inregistrarea pauzei, va vedea toata lumea ce s-a intamplat acolo. Oricum fac plangere penala. Vom merge impreuna acolo, ne va pune politia la aparatul de minciuni si vom vedea...", a declarat Dan Sova pentru Ziare.com.

"Hitlerist si fascist i-am spus tot timpul emisiunii si i-am spus si in pauza, dar in pauza dialogul a fost mult mai bland decat in emisiune. Cearta dintre mine si domnul Neamtu a fost in pauza mult mai colocviala decat in timpul emisiunii", a mai completat senatorul PSD.

Vineri, presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, a povestit ca Dan Sova a avut un comportament halucinant in timpul pauzei de publicitate a unei emisiuni la Realitatea TV.

"In prima pauza publicitara, Sova a innebunit, probabil a primit si niste SMS-uri. S-a apropiat de mine, asa, insidios, cu o privire fixa si spectrala, m-a fixat si a inceput sa incanteze, incredibil: 'Neamtu, hitleristule, fascistule, hitleristule, fascistule, Neamtule, hitleristule, fascistule', si tot asa non-stop, la urechea mea, bine ca nu m-a muscat", a relatat Mihail Neamtu pentru Ziare.com.

Citeste si:
Florin Cîțu, despre desemnarea lui Nicolae Ciucă: „Eu am făcut propunerea. E o criză generată de alte partide”
Florin Cîțu, despre desemnarea lui Nicolae Ciucă: „Eu am făcut propunerea. E o criză generată de alte partide”
Președintele PNL Florin Cîțu a declarat joi, 21 octombrie, la finalul consultărilor cu președintele Klaus Iohannis, că ministrul Apărării Nicolae Ciucă este propunerea partidului de...
Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine! SURSE
Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine! SURSE
Miercuri seara, într-o discuție informală cu președintele Klaus Iohannis, liderul PNL Florin Cîțu a insistat ca el să rămână propunerea de prim-ministru. În replică, șeful statului i-a...
Sursa: Ziare.com