Disputa la televizor intre "spagarul" Sova si "analfabetul" Igas

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 20:10
7340 citiri
Disputa la televizor intre "spagarul" Sova si "analfabetul" Igas

Senatorii Dan Sova (PSD) si Traian Igas (PDL) s-au jignit reciproc, luni dupa-amiaza, intr-o emisiune de televiziune transmisa in direct la postul B1 TV.

Disputa verbala a inceput in momentul in care Traian Igas a afirmat ca Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD, este arogant, la fel ca si Guvernul din care face parte.

"Sa nu facem aprecieri la modul de a fi al fiecaruia. Sa nu fac referire la anii de scoala ai domnului Igas", a replicat Dan Sova.

Senatorul PDL a continuat propunandu-i lui Sova o discutie "despre Ministerul Transporturilor si despre cum ati luat spaga".

"As vrea sa il opriti pe acest analfabet. Ori discutam politica, ori intram pe alta parte", a cerut Dan Sova moderatorului, in timp ce Traian Igas i-a cerut sa fie "mai respectuos".

"Sunteti un analfabet", a continuat Sova. "Dar nu sunt un spagar ca dvs", i-a replicat Igas, inainte ca moderatorul emisiunii sa reuseasca sa ii domoleasca pe cei doi senatori.

Emisiunea a continuat, iar democrat-liberalul a criticat, la un moment dat, Guvernul Ponta, spunand ca se lauda ca e cel mai cinstit, dar de fapt e caracterizat de "vorbe multe si putine fapte". In context, Igas a sustinut ca Dan Sova e trimis in judecata.

"Nu sunt! Iar l-ati adus pe analfabetul asta?", l-a intrebat nervos Dan Sova pe moderatorul emisiunii. Pentru ca acesta l-a rugat sa inceteze, altfel suna Laura Georgescu, sefa CNA, Dan Sova a continuat: "Sa sune, poate o sa va intrebe de ce aduceti analfabeti in studio".

"E un argument si il si sustin. Este un analfabet care a furat trei diplome de facultate. Sa ma dea in judecata. Dansul a inceput! Nu ma bagati, ca intru in jocul asta", a continuat Dan Sova.

Emisiunea a continuat si, pentru ca Traian Igas a facut din nou referire la "aroganta specifica" a PSD, Dan Sova l-a completat: "Domnul Igas, cu analfabetismul specific... Spuneti, din putul analfabetismului".

In ciuda jignirilor reciproce, cei doi senatori au ramas in platou pana la incheierea emisiunii.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...