Isi da demisia Dan Sova din Senat? Dezmintire vehementa (Video)

Marti, 26 Mai 2015, ora 10:47
15637 citiri
Isi da demisia Dan Sova din Senat? Dezmintire vehementa (Video)
Foto: Digi24 (Arhiva)

Dan Sova si-ar fi dat, marti, demisia din Senat, inainte ca Biroul Permanent sa discute din nou cazul sau, au declarat surse citate de Realitatea TV, insa senatorul PSD a dezmintit categoric.

De asemenea, surse din PSD citate de gandul.info confirmasera ca senatorul Dan Sova ar putea demisiona din Senat.

Contactat insa de Stiri pe surse, Dan Sova a negat informatia.

"Nu am demisionat si nici nu intentionez sa demisionez", a precizat Dan Sova si pentru RomaniaTV.net.

Cazul Sova trebuia discutat, luni, de conducerea Senatului, insa el a fost amanat pentru astazi, presedintele Calin Popescu Tariceanu explicand ca senatorii si-au luat liber cu ocazia Rusaliilor catolice.

Cazul Sova, tergiversat in continuare - senatorii si-au luat liber de Rusaliile catolice

Dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca hotararea Senatului prin care a fost respinsa avizarea arestarii preventive a lui Dan Sova a fost neconstitutionala, Biroul Permanent a decis ca se va reuni si va transmite o pozitie oficiala Comisiei Juridice, in acest caz-premiera pentru Parlamentul Romaniei, senatorii juristi fiind cei chemati sa analizeze situatia si sa decida daca votul in cazul cererii de avizare a arestarii preventive a lui Dan Sova trebuie reluat sau nu.

CCR: Hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala Ce urmeaza

Social-democratii sunt cei care au sustinut o reluare a votului, in timp ce a doua varianta ar fi o reinterpretare a hotararii Senatului dupa primul vot.

Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat ca "drumul de urmat este probabil un nou vot".

Senatul trebuie sa decida ce face in cazul Sova - motivarea hotararii CCR a fost publicata in MO

Motivarea deciziei Curtii Constitutionale prin care a admis sesizarea depusa de PNL in ceea ce priveste hotararea Senatului in cazul retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova a fost publicata, pe 11 mai, in Monitorul Oficial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Sova demisionat Senat , #senator